Problem s X1600 Pro
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- Refresh
- Nováček

Problem s X1600 Pro
Prosím vás, jakým spůsobem mám docílit, aby se mi při klonování obrazu na TV neposouval na televizi obraz, když myš přesunu ůplně nahoru, dolů, doprava nebo doleva? Předem děkuji. Sapphire X1600PRO AGP, televize je připojená přes S-Video, LCD Monitor je ke kartě připojen přes DVI
- Jafido
- Středně pokročilý

- Wotan
- Začátečník

- Iguka
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Nikdy jsem nemíval problémy s Tv-outem, ale dneska mě to potkalo taky.
Mám novou kartu x1600pro a nedaří se mi vůbec zapnout klonování obrazu u Tv-outu.
Zkoušel jsem různý ovladače s control panelem i CCC, ale prostě to nejde.
V control panelu mám aktivovaný primární monitor. Tlačítko pro aktivaci tv-outu svítí červeně, jak jej zmáčknu, tak primární monitor zhasne a tv-out se stane primární a naopak. Nejde prostě nastavit klonování tv-outu (tlačítko nejde zmáčknout). Tak nevím co s tím, zkoušel jsem snad už všechno.
Mám novou kartu x1600pro a nedaří se mi vůbec zapnout klonování obrazu u Tv-outu.
Zkoušel jsem různý ovladače s control panelem i CCC, ale prostě to nejde.
V control panelu mám aktivovaný primární monitor. Tlačítko pro aktivaci tv-outu svítí červeně, jak jej zmáčknu, tak primární monitor zhasne a tv-out se stane primární a naopak. Nejde prostě nastavit klonování tv-outu (tlačítko nejde zmáčknout). Tak nevím co s tím, zkoušel jsem snad už všechno.
3600 + Ninja2, B450 Tomahawk, A-data S11pro 512MB, 4x8GB DDR4 crucial 3000 cl15@3600 cl16, GTX 1050Ti KalmX, KC400 240GB, Fractal R4, Corsair RM650x, LCD 22" W2220P, Win10Pro