Artefakty x zdroj
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- ezz2p
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Artefakty x zdroj
je možné, ze by se objevovaly artefakty po otevření pipek u 6800gs kvuli slabému zdroji ? /eurocase350W/
- jcdenton12
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Artefakty x zdroj
mozno ze ano len som nevedel ze 6800gs sa da este odomknutezz2p píše:je možné, ze by se objevovaly artefakty po otevření pipek u 6800gs kvuli slabému zdroji ? /eurocase350W/
- ezz2p
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- jcdenton12
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Thellwin
- Administrátor

Zamknuté byly proto, že 6800GS AGP má v základu 12/5 a ne proto že byly poškozené. Poškozené být můžou a nemusí, unlock na 16/6 bez problémů nikdo nezaručí. V tomhle případě bych to spíš viděl na to, že nejsou ok než na slabej zdroj.jcdenton12 píše:moze byt ze su pipeline proste poskodene a preto boli zamknute
Goldnoob team proud member!
- ezz2p
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- ezz2p
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Thellwin
- Administrátor

A že jsi se tady když jsi popisoval svůj problém zmínil, že jsi jí testoval i jinde co ?ezz2p píše:no "pry" ta karta byla testována v jiném PC a tam odemklá šlapala ...
Ještě si zkontroluj teploty, je možné, že v tom tvém PC jsou teploty vyšší než v tamtom, kde to šlapalo. Případně zksu torchu podtaktovat.
Jinak ten zdroj taky nic moc, jakej je zbytek sestavy ? Máš možnost vyzkoušet u sebe nějakej lepší zdroj ?
Goldnoob team proud member!
- ezz2p
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
A že jsi se tady když jsi popisoval svůj problém zmínil, že jsi jí testoval i jinde co ? ......
Netestoval jsem ji já, ale ten co mi ji prodal
proto jsem taky napsal "pry". A že zdroj je naprd, to ja preci vím, je to vlastně to jediné, co mě napadlo, že by mohla být přičina toho, že někde jede a u mě ne, proto se tu takhle jalově ptám
Je taky možné, že ji netestoval, já nevím, nebyl jsem u toho...
Netestoval jsem ji já, ale ten co mi ji prodal