Vždycky když chci otevřít složku, kde mám filmy, nebo hudbu, tak se mi otevře hláška: V zájmu ochrany počítače systém windows tento program ukončil. Název: průzkumník windows.
Potom se objeví hlášení: V aplikaci explorer.exe došlo k problému a je třeba ji zavřít. Omlouváme se za vzniklé potíže.
Potom se mi vypne všechno zobrazení a zase znova naskočí. Když složku otevřu, opakuje se to znova. a to stále dokola. Nevím kde je problém. Můžete mi někdo poradit?
chyba v explorer.exe
- slezsky1
- Začátečník

-
chyba v explorer.exe
athlon 3200+ venice, asus A8N-E, HD Samsung 40GB SATA II 7200ot. 8MB + Seagate 120 barracuda 8MB 7200, Leadtek 6800 GS TDH 256MB, DIMM DDR 1024MB
Dell studio 1555
Dell studio 1555
- X-ecutOR
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Problemy s explorerom sa tu uz parkrat riesili...
...Prebehni registre ad-awarom a spybotom - to by malo helpnut (mne to pomohlo
)
mozno ti pomoze http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=58134
...Prebehni registre ad-awarom a spybotom - to by malo helpnut (mne to pomohlo
mozno ti pomoze http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=58134
IBM R52: P M 740J(1.73GHz), PC4300 512MB DDR SDRAM, 60GB 5400rpm HDD, 15in 1024x768 LCD, 64MB ATI Radeon X300, CD-RW/DVD-R/DVD-RAM Multi-Burner, Intel 802.11a/b/g wireless(MPCI), Bluetooth/Modem(CDC), 1Gb Ethernet(LOM), UltraNav, i915PM chipset, Secure Chip, IEEE 1394, 6 cell Li-Ion batt, WinXP Pro + SP2
- *EasY_TarGeT*
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
X-ecutOR
podle mě stojí míň nervů ten reinstall... to jsou 2 hodinky práce a takto si to hledal 4 dny na netu a málem jsi zešedivěl
že padá explorer je podle mě uplně normální... zatím se mi snad ještě nestalo, že bych nainstaloval XP a do 5ti minut se mi okno (ne)odesílat neobjevilo... první co udělám je, že nainstaluju firefox a exproler zakážu v Kerio... exproler je strašný zlo.. a od dob co používám firefox nemám problémy se spywarem a různýma trojanama atd... a z okolí si pořád někdo stěžoval na to, že má zavirovanej kompl... všem jsem říkal pořád dokola, že mají nainstalovat mozillu a firewall... od té doby jsem neslyšel ani od jednoho, že by měl nějaký trojany v komplu atd...
Intel P4 630 3.0GHz Prescott, TT Golden Orb II, Gigabyte 8N-SLI Pro nForce4, Gigabyte nVidia 6600GT silent 128MB DDR3 extreme VIVO PCI-Ex, DIMM DDR2 2048MB (533,CL4) Kingston (4x512), DVD LG GSA-4166B, HDD Maxtor ATA133 120GB 7200ot., EC 8023, Fortron Blue Storm 400W, 2 x modrá katoda
- matajon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
1) Proskenovani PC Antivirem a Antispywarem nezabere vic nez hodinu ...*EasY_TarGeT* píše:...
2) explorer.exe ve windowsech sam od sebe nepada
3) Laskave si pred postovanim takoveho nesmyslu ujasni rozdil mezi Explorerem (explrorer.exe) a Internet Explorerem (iexplore.exe). Prvni jmenovany je zakladni systemovy proces a take diskovy manager. Druhy je internetovy prohlizec, ktery take sam od sebe NEPADA a kdyz si ho nastavis, tak neni ani tak spatny ...
Post powered by Microsoft® Windows Vista™ Business
No trees or animals were killed during sending this message
No trees or animals were killed during sending this message
- slezsky1
- Začátečník

-
Registry?
Ted nevím, když spustím spybot, tak se mi kontrolují i registry? nebo to musím někde nastavit? Porad mi prosím. Tak samo i s ad-awarem
athlon 3200+ venice, asus A8N-E, HD Samsung 40GB SATA II 7200ot. 8MB + Seagate 120 barracuda 8MB 7200, Leadtek 6800 GS TDH 256MB, DIMM DDR 1024MB
Dell studio 1555
Dell studio 1555
- X-ecutOR
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jj, oba tieto programy ti checknu system a vycistia ho od roznych parazitov (v tomto pripade malware (adware, spyware))...
len to nechaj vsetko poriadne zbehnut a uvidis co vsetko ti najdu
//
ten moj problem co som ho 4 dni riesil
- ma pravdepodobne korene hned v prvom dni co som notas doniesol na intrak a ihned podho na net....
btw. - pouzivam operu 8.50 + Kerio - a dnes uz ziadne threaty
len to nechaj vsetko poriadne zbehnut a uvidis co vsetko ti najdu
//
to je tak s predinstalovanymi OS - kym som vsetko dostal pod kontrolu - par hodin to trvalo...*EasY_TarGeT* píše:X-ecutORpodle mě stojí míň nervů ten reinstall... to jsou 2 hodinky práce a takto si to hledal 4 dny na netu a málem jsi zešedivěl
že padá explorer je podle mě uplně normální...
ten moj problem co som ho 4 dni riesil
btw. - pouzivam operu 8.50 + Kerio - a dnes uz ziadne threaty
IBM R52: P M 740J(1.73GHz), PC4300 512MB DDR SDRAM, 60GB 5400rpm HDD, 15in 1024x768 LCD, 64MB ATI Radeon X300, CD-RW/DVD-R/DVD-RAM Multi-Burner, Intel 802.11a/b/g wireless(MPCI), Bluetooth/Modem(CDC), 1Gb Ethernet(LOM), UltraNav, i915PM chipset, Secure Chip, IEEE 1394, 6 cell Li-Ion batt, WinXP Pro + SP2