Potrebuju sehna samotne pametove cipy - POMOOC

Problematika SDRAM, DDR1/2/3 SDRAM, RDRAM, SO DIMM a další, včetně čteček pamětí.
Odpovědět
vykupitel
Začátečník
Začátečník

Potrebuju sehna samotne pametove cipy - POMOOC

Příspěvek od vykupitel »

Chci si vymenit na graficke karte pametove moduly,Vim jake a co vsechno musim na grafice udelat.Akorat je problem ze nemam kde je sehnat.

Potrebuju Hynix HY57V283220(L)T-5I. Koukal sem na stranky Hynixu a oni nemaj zadneho mejla ci zastoupeni.Volall sem do nemecka na pobocku a tam se mi vysmali,ze prej kolik chci kusu a ja ze 8,ze prej malo. Asi budu muset koupit vagon 8-)
redukce AGP2PCI,Voodoo4 4200 AGP(Daytona VSA-101),Voodoo5 PCI,Voodoo3 2000
Obrázek Jindra Semenec
Spike
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Spike »

Zdá se mi, že lepší než shánět moduly bude asi lepší koupit novou grafiku ne?
vykupitel
Začátečník
Začátečník

RE

Příspěvek od vykupitel »

to urcite ,ale me jde o to to udelat protoze vim jak a hrozne by se mi libilo vic mista na textury.je to jen pokusna zalezitost :)
Obrázek Jindra Semenec
TOPIČ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TOPIČ »

Tak nevím Ježíšku,já bych to viděl taky na novou grafiku a nebo si z té nové grafiky vypajtuj paměti a dej si je do staré-budež z toho mít hřejivý pocit na duši a díru v kešeni.
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: RE

Příspěvek od Butch »

vykupitel píše:to urcite ,ale me jde o to to udelat protoze vim jak a hrozne by se mi libilo vic mista na textury.je to jen pokusna zalezitost :)
To se mi zdá docela blbost. I když na tu kartu dáš víc paměti, tak myslíš že o ní bude vědět? Musel bys nejspíš ještě flashnout bios aby karta uměla tu větší paměť používat, teda alespoň si to myslím.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
vykupitel
Začátečník
Začátečník

RE

Příspěvek od vykupitel »

Ale vubec ne,ty karty byly designovane na to,ze tam nekdy 128MB bude :) takze s biosem problem neni,ten to umi a VSA-100 adresuje az 64MB RAM(takze 2xVSA=128MB)

Koupit kartu ktera ma SDRAM s taktem vyssim nez 166MHz a konfiguraci pameti 8*16MB ??? Takovou sem v zivote nevidel,to je ten problem :roll:

Navic dnes mam Voodoo5 6000 AGp se 128MB SDRAM ta by se dala rozsirit na 256MB,ale u tohoto raritniho kousku to nema ani cenu :)

Ale pameti bych rad sehnal pro pokusy s moji V4 8)
Obrázek Jindra Semenec
Odpovědět

Zpět na „Paměti“