Zesvětlení barev monitoru při hraní her

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
killerTJ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Zesvětlení barev monitoru při hraní her

Příspěvek od killerTJ »

Mám jeden dotaz. Vždy když spouštím nějakou hru tak ještě před tím než se spustí mě zesvětlí (vyblednou) barvy monitoru. U některých her se po jejich ukončení vrátí do původního stavu (PES5, 4) u některých zůstanou vybledlé i při ukončení hry (GTA SA, ManHunt, NFS UG2) a nepomůže nic jiného než restart PC. Nevím jestli to není způsobeno GK, ale u mého staršího CRT toto nedělalo. Existuje nějaké nastavení v ovladačích GK nebo v registrech, kde by se nastavení neměnilo mezi hrou a prostředím windows? Toto nedělá ani při přehrávaní filmů jen ve hrách. Monitor viz. podpis.
Dík za všechny odpovědi.
NOTE ACER TM 5720G (111) C2DM T7500 4GB HD2600 512MB
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

Nemáš nainstalovaný nějaký software na správu profilů na LCD. To samé dělá jeden software (ted si nevzpomenu na nazev) u mojeho LG. Pokud jsem spustil hru, tak se přepl profil zobrazení a po vypnutí se zase vrátil do normálu. Ale žádný problém jsem v tom neviděl.
killerTJ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od killerTJ »

Ne ne nic takového nainstalovaného nemám. Jen jsem si ze stránek Beliney stáhl ovladač pro monitor. Ovladače ke grafice používám Omegy. V ovladačích ke grafice mám gamma korekce staženy na 0,65, jas na -20, kontrast na 100. Při denním světle se to ještě dá ale večer ty barvy jsou strašně vybledlé. Kdyby tohle dělalo jen ve hře a po ukončení hry by se vše vrátilo do původního stavu tak by to bylo v poho, ale u některých her to prostě zůstane nastaveno ze hry a nic s tím nelze dělat jen restartovat PC.
NOTE ACER TM 5720G (111) C2DM T7500 4GB HD2600 512MB
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“