Mám jeden dotaz. Vždy když spouštím nějakou hru tak ještě před tím než se spustí mě zesvětlí (vyblednou) barvy monitoru. U některých her se po jejich ukončení vrátí do původního stavu (PES5, 4) u některých zůstanou vybledlé i při ukončení hry (GTA SA, ManHunt, NFS UG2) a nepomůže nic jiného než restart PC. Nevím jestli to není způsobeno GK, ale u mého staršího CRT toto nedělalo. Existuje nějaké nastavení v ovladačích GK nebo v registrech, kde by se nastavení neměnilo mezi hrou a prostředím windows? Toto nedělá ani při přehrávaní filmů jen ve hrách. Monitor viz. podpis.
Dík za všechny odpovědi.
Zesvětlení barev monitoru při hraní her
Moderátor: maXXmilian
- killerTJ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Zesvětlení barev monitoru při hraní her
NOTE ACER TM 5720G (111) C2DM T7500 4GB HD2600 512MB
- Jasper
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- killerTJ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ne ne nic takového nainstalovaného nemám. Jen jsem si ze stránek Beliney stáhl ovladač pro monitor. Ovladače ke grafice používám Omegy. V ovladačích ke grafice mám gamma korekce staženy na 0,65, jas na -20, kontrast na 100. Při denním světle se to ještě dá ale večer ty barvy jsou strašně vybledlé. Kdyby tohle dělalo jen ve hře a po ukončení hry by se vše vrátilo do původního stavu tak by to bylo v poho, ale u některých her to prostě zůstane nastaveno ze hry a nic s tím nelze dělat jen restartovat PC.
NOTE ACER TM 5720G (111) C2DM T7500 4GB HD2600 512MB