Jaký zdroj vybrat - dobrý poměr cena/tichý chod

Problémy, rady a vše ostatní k PC zdrojům, UPS, napájení a voltážím, wattmetrům i počítání spotřeby.
Odpovědět
fefeczech
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Jaký zdroj vybrat - dobrý poměr cena/tichý chod

Příspěvek od fefeczech »

Ahoj, chtěl bych si koupit nový zdroj, jde mě o to aby byl co nejtižší. O výkon myslím ani tak nejde, mám athlona xp 2000+, 512 MB RAM, 80GB HDD, CD-ROM a DVD-ROM. Rozšiřovat moc nehodlám/max. o HDD/ takže si myslím že 300W by mohlo stačit.
Vybral jsem tyto http://www.czechcomputer.cz/product_com ... tno3=29854
ale nevím jaký je mezi nima rozdíl a který by byl pro mě dobrý, popřípadě jestli v této cenové kategorii neexistuje něco lepšího/tižšího.
PS ted mám původní neznačkový zdroj, na faktuře je jako 300W, co jsem se díval na internetu tak tam zase píšou 350W. Funguje ale perfektně. Jen moc hučí.
Naposledy upravil(a) fefeczech dne pon 27. bře 2006, 13:05, celkem upraveno 1 x.
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Fortron 350W s velkym fanem co mám v podpisu neni ani slyšet, nebo neco od Enermax....
POkud trváš na 300W tak ber jakykoliv z toho linku.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
fefeczech
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fefeczech »

Na 300W zdroji nebazíruju, ale jde mě o to aby byl v cenové relaci tak jak jsou ty 300W fortrony. Ta 350W uz je trochu jinde a enermax uz uplne jinde. Asi koupim neco z toho linku, nejspis ten nejlvnejsi. Ma velky vetrak takze hlucnost by mela byt v klidu. Vykon taky bude stacit co jsem tak pocital, v ostatnim se nevyznam
Odpovědět

Zpět na „Počítačové a záložní zdroje“