Stiahnutie stranky

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
KalaShniK
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Stiahnutie stranky

Příspěvek od KalaShniK »

pls. napiste mi tu navod ako si mam pomocou IE alebo Firefoxu stiahnut uplne celu stranku(downloady-subory,vsetky odkazy,stranky) aby som ju mohol spustit na druhom pc bez internetu a mat ju ajtak kompletnu:vsetky downloady,clanky a pod.
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Stiahnutie stranky

Příspěvek od Teuzz »

KalaShniK píše:pls. napiste mi tu navod ako si mam pomocou IE alebo Firefoxu stiahnut uplne celu stranku(downloady-subory,vsetky odkazy,stranky) aby som ju mohol spustit na druhom pc bez internetu a mat ju ajtak kompletnu:vsetky downloady,clanky a pod.
Pomocí IE a FF to neuděláš, mrkni se po HTTrack WebSite Copier, kdysi jsem k tomu dělal češtinu, je to šikula...
Burn in hell.
KalaShniK
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KalaShniK »

no ale vobec som v tom nevedel pracovat...prosim ta podla toho co som pisal (ze chcem uplne setky subory,aj downloady)by si mi nenapisal co mam kde stlacat?
marian_m
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marian_m »

Skús napr. program TeleportPro
http://www.tenmax.com/teleport/pro/download.htm

je to síce shareware (čo nemusí byť pre zdatnejšieho surfera problém), ale má výborný Wizard, v ktorom si vyberieš akým spôsobom má spracovať sťahovanú stránku, napr. Surfovateľný web, Fyzická kópia webu, Len niektoré typy súborov - výhodné pre obrázky, hudbu...
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

KalaShniK píše:no ale vobec som v tom nevedel pracovat...prosim ta podla toho co som pisal (ze chcem uplne setky subory,aj downloady)by si mi nenapisal co mam kde stlacat?
Já teda nevim, ale standardně se bude stahovat celý web, pokud chceš stahovat nějaké swpeciální soubory, máš na to textarea, do kterýho napíšeš třeba

"+zip" (možná s tečkou, to už tam uvidíš)...
neřekl bych, že je tam něco těžkýho...
Burn in hell.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“