Stiahnutie stranky
- KalaShniK
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Stiahnutie stranky
pls. napiste mi tu navod ako si mam pomocou IE alebo Firefoxu stiahnut uplne celu stranku(downloady-subory,vsetky odkazy,stranky) aby som ju mohol spustit na druhom pc bez internetu a mat ju ajtak kompletnu:vsetky downloady,clanky a pod.
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Stiahnutie stranky
Pomocí IE a FF to neuděláš, mrkni se po HTTrack WebSite Copier, kdysi jsem k tomu dělal češtinu, je to šikula...KalaShniK píše:pls. napiste mi tu navod ako si mam pomocou IE alebo Firefoxu stiahnut uplne celu stranku(downloady-subory,vsetky odkazy,stranky) aby som ju mohol spustit na druhom pc bez internetu a mat ju ajtak kompletnu:vsetky downloady,clanky a pod.
Burn in hell.
- KalaShniK
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- marian_m
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Skús napr. program TeleportPro
http://www.tenmax.com/teleport/pro/download.htm
je to síce shareware (čo nemusí byť pre zdatnejšieho surfera problém), ale má výborný Wizard, v ktorom si vyberieš akým spôsobom má spracovať sťahovanú stránku, napr. Surfovateľný web, Fyzická kópia webu, Len niektoré typy súborov - výhodné pre obrázky, hudbu...
http://www.tenmax.com/teleport/pro/download.htm
je to síce shareware (čo nemusí byť pre zdatnejšieho surfera problém), ale má výborný Wizard, v ktorom si vyberieš akým spôsobom má spracovať sťahovanú stránku, napr. Surfovateľný web, Fyzická kópia webu, Len niektoré typy súborov - výhodné pre obrázky, hudbu...
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Já teda nevim, ale standardně se bude stahovat celý web, pokud chceš stahovat nějaké swpeciální soubory, máš na to textarea, do kterýho napíšeš třebaKalaShniK píše:no ale vobec som v tom nevedel pracovat...prosim ta podla toho co som pisal (ze chcem uplne setky subory,aj downloady)by si mi nenapisal co mam kde stlacat?
"+zip" (možná s tečkou, to už tam uvidíš)...
neřekl bych, že je tam něco těžkýho...
Burn in hell.