Porty na Teamspeak

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
Praetorian6
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Porty na Teamspeak

Příspěvek od Praetorian6 »

Hram World of warcraft a guilda vyuziva teamspeak na hlasovu komunikaciu ale podla vsetkeho mi potrebne porty blokuje provider. (doniesol som notebook do kamarata a tam ide vsetko v pohode). nevie mi niekto poradit ako zistit ktore porty pouziva Teamspeak client. Provider mi ich najskor nebude chciet otvorit neexistuje sposob ako to obist? dik
AMD overclocked and underventilated
Foxconn, AMD XP 2600+,Geforce FX5700LE,512MB RAM, 40GB HDD
LGA
Začátečník
Začátečník

Re: Porty na Teamspeak

Příspěvek od LGA »

Praetorian6 píše:Hram World of warcraft a guilda vyuziva teamspeak na hlasovu komunikaciu ale podla vsetkeho mi potrebne porty blokuje provider. (doniesol som notebook do kamarata a tam ide vsetko v pohode). nevie mi niekto poradit ako zistit ktore porty pouziva Teamspeak client. Provider mi ich najskor nebude chciet otvorit neexistuje sposob ako to obist? dik
Ja osobne na to pouzivam Kerio Personal Firewall.
Jinak na to primou urcenych programu jsou desitky.
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

Praetorian6 píše:doniesol som notebook do kamarata a tam ide vsetko v pohode
a ten si připojil do netu čim že tam ti to jde? :?

TS server afaik standardně používá port 8767, ale je celkem běžné že se volí port jinej, podle mne tohle provider bude sotva blokovat (i když je možné všechno), překontroluj si spíš firewall jestli ho náhodou neblokuješ :wink:
*EasY_TarGeT*
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *EasY_TarGeT* »

NoTHX píše:
Praetorian6 píše:doniesol som notebook do kamarata a tam ide vsetko v pohode
a ten si připojil do netu čim že tam ti to jde? :?

TS server afaik standardně používá port 8767, ale je celkem běžné že se volí port jinej, podle mne tohle provider bude sotva blokovat (i když je možné všechno), překontroluj si spíš firewall jestli ho náhodou neblokuješ :wink:
podle toho co jsem pochopil já, tak donesl notebook a propojil je přes křížený UTP a na jednom z nic založil server mám pravdu? :?
Intel P4 630 3.0GHz Prescott, TT Golden Orb II, Gigabyte 8N-SLI Pro nForce4, Gigabyte nVidia 6600GT silent 128MB DDR3 extreme VIVO PCI-Ex, DIMM DDR2 2048MB (533,CL4) Kingston (4x512), DVD LG GSA-4166B, HDD Maxtor ATA133 120GB 7200ot., EC 8023, Fortron Blue Storm 400W, 2 x modrá katoda
Praetorian6
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Praetorian6 »

krizeny utp a pripojil som sa na nas server guildy + na jeden public server. Nemyslim ze by to bolo vo firewale(ze by som mal take rozdielne nastavenia pre wi-fi/kabelove pripojenie?, navyse ked som sa skusal pripajat este cez wi-fi tak som vypol firewal i antivirak i vsetko co ma napadlo i som dal povolenie pre komunikaciu teamspeku vsade kde som taku moznost videl-zatial co u kamarata som sa s takym niecim vobec nehral) Podla testov programov co mi tu hodil link (dik) to vyzera ze port je blokovany. asi nebude chciet to provider otvorit da sa to nejak obist :?
AMD overclocked and underventilated
Foxconn, AMD XP 2600+,Geforce FX5700LE,512MB RAM, 40GB HDD
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“