Firmware pre combo Samsung SM-352BEAB .

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
larvae
Nováček
Nováček

Firmware pre combo Samsung SM-352BEAB .

Příspěvek od larvae »

Menil som firmware v combo napalovacke samsung sm-352b .
Precital som si readme.txt prilozene ku firmwaru a ignoroval tvrdenie, ze ak pouzijem dotycny firmware ku napalovacke vyrobenej inym vyrobcom, pridu problemy. cez device managera som sa uistil, ze sa naozaj jedna o sm-352b s 2MB cache. Po zmene firmwaru na T809 (nasledne som vyskusal vsetky "vhodne" z www.cdr.cz) system (win xp sp2) mechaniku vidi ale nic necita. Po vlozeni media, ci uz plneho alebo prazdneho si mechanika poblika a vykasle sa na robotu. Otvoril som masinu, vytiahol mechaniku a oops, na stitku je uvedeny typ SM-352BEAB, pricom v readme.txt bolo uvedene, ze posledne tri znaky, ak su, oznacuju ineho vyrobcu a tym padom nie je firmware vhodny pre tuto mechaniku. Otestoval som ju v dvoch pocitacoch, v obidvoch ako secondary IDE Master. Chcem sa opytat ci uz nahodou niekto neriesil tento problem predomnou, guglil som, cital fora, ... ale zatial som na nic neprisiel.
CPU : AMD Athlon 64 x2 5000+ BE; RAM : 2x2GB DDR2 800 4-4-4-12/2T DualChannel; MB : Asus M2N-SLI Deluxe; VGA : GeForce 8800GT; RAID0 : 2xWD 2500 KS; ODD : Samsung SH-S183A; Zdroj : Seasonic S12II 500W; Monitor : 19" LCD Samsung 970P; Myš : Razer DiamondBack
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“