SPEEDFAN - Neznámé teploty

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
xaero
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

SPEEDFAN - Neznámé teploty

Příspěvek od xaero »

Cau mam speedfan vsechny hodnoty u kterych jsem vedel co znamenaji (teploty) tak jsem si popsal a pak tam byly 2 teploty neznameho puvodu ktere jsem si oznacil "?" vedel by nekdo co to je za hodnoty? Obrázek

Desku mam DFI LP NF4Ultra. Tak jestli vite o nakych cidlech o kterych nevim tak piste dik :)
CPU: AMD Athlon 64 3000+ (2480Mhz Venice) MB: DFI LP UT NF4 Ultra-D RAM: 768 MB (333Mhz :( ) HDD: Maxtor DiamondMax 10 200GB GFX: Sapphire ATI Radeon X800GTO Fireblade 256MB (400/490@520/600) Klávesnice: Genius Comfy KB-21e Scroll Myš: Logitech MX 1000
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

TO muže byt cokoliv, treba teplota v case, me ji to taky meři, jestli mas 2. Hdd tak to taky muže byt.... :) VGA jestli má čidlo...
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
krizovka
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krizovka »

A co to porovnat s Everestem.Tam je to popsané.
CPU: Pentium 4 3.0GHz Cooler Master Hyper 48 KHC-L91-U2 MB:ASUS P4P800 SE VGA:Asus 6600 GT/TD RAM:2x 1024 DDR 400Mhz Kingston(DualChannel) HDD:640GB Western S-ATA 16MB MECHANIKA:DVD+CDRW NET:Wifi 3/2 ZDROJ:Fortron 350W 12cm ventilátor SATA MYŠ:Logitech MX 1000 laser
Firefly
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Firefly »

2 xaero, jak napsali kolegové, otevři si Everest to ti pomůže,jinak tady máš screen mého SpeedFanu, ta třetí teplota je northbridge, u té páté si v konfiguraci teplot zruš zaškrtnutí, nemá u naší desky žádný smysl.Ty teploty grafiky tam dostaneš, když v nastavení povolíš i SMS Bus, zobrazí se to jako local a remote.
Obrázek
Hic PCLinuxOS bohemicum, his salta
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“