Mam mensi problem - pokazil se mi displej na IBM ThinkPad a22m. Nejdriv se vada projevovala tak, ze displej z niceho nic ztracel jas pri pohybu horniho krytu. Pak uz fungoval jen na polovicni jas. Pri urcitem vychyleni displeje jsem se dostal zase na puvodni hodnoty, ale jen do te doby nez jsem ho pustil.
V domeni ze se jedna pouze o spatny kontakt jsem ho zanesl do servisu - podotykam ze neautorizovaneho - kde se na nej mrkli, a rekli mi ze je to na vymenu displeje ktery by prisel zhruba na 4000 Kc, tak at si to rozmyslim.
Rek jsem si ze se na to jeste mrknu s kamaradem (vzhledem k tomu ze uz "nebylo co ztratit"), a samozrejme to k nicemu nebylo - dokonce jsme asi odrovnali jeden ze spoju, protoze se ted pres celou obrazovku tahne 2mm vodorovna cara s rozhozenymi barvami ktere se zrovna nachazeji na obrazovce.
Potreboval bych radu - je mi jasny ze displej uz se do kupy neda, tak bych chtel zkusit sehnat jiny na vymenu. Nejradeji bych splasil nejaky jiny IBMko na nahradni dily a vymenil displeje, jenze nevim kde hledat.
Poradte mi prosim nejake bazary kde by se podobne veci daly sehnat, pripadne jestli to ma smysl davat do servisu a kolik dle vasich odhadu bude stat vymena displeje tam. Za veskere pripominky a rady moc dekuji.
Kde sehnat nahradni displej pro IBM a22m?
Moderátor: Don
- Shtroodle
- Nováček
-
- wallot
- Středně pokročilý
-
oprava v servisu za 4000 jeuplne v pohode, me nabizeli opravdu na 240x za 20 (je pravda ze je to dyl)
v bazaru tezko sezenes nefunkcni notes jen v pohode displejem a rozhodne ne za min jak 4tisice.
a jelikoz jste pri pokusu o opravu s kamaradem notes jeste vic zmastili nechsi to radeji opravit aspon na to budes mit zaruku a klid
v bazaru tezko sezenes nefunkcni notes jen v pohode displejem a rozhodne ne za min jak 4tisice.
a jelikoz jste pri pokusu o opravu s kamaradem notes jeste vic zmastili nechsi to radeji opravit aspon na to budes mit zaruku a klid
7800X3D, Gigabyte 7900GRE, Custom LEOBOG Hi98, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Arctis Nova 7/size]
- Shtroodle
- Nováček
-
- sh
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
zalezi jakej a pro jakej notas, mel by ses vejit do ty ceny 4k -+ 2k, LCD za 18?to byl model snad t42p ci neco takovyho...Shtroodle píše:Ok, diky za radu. Jen doufam ze vedeli o cem mluvi, kdyz rikali ze to pujde za ty 4000 Kc - dneska me v jakemsi bazaru strasili ze oni objednavali displej primo od IBM za 18 000 Kc Tak nevim.
nejsem zde moc dostupny, duvodem je stavba baraku, omluvte prosim me zpozdeni na dobu 2 let .)
Opel Vectra 2.5 V6 CDX 203k
Opel Vectra 2.5 V6 CDX 203k