( obráceně se redukce prodávají to vím, ale takhle nevím... )
Redukce
Moderátor: maXXmilian
- Palec123
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- wector
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Sem bych připojil svůj dotaz: teď sem hledal jednu starší recenzi a na pár fotkách sem si všiml jedný věci: na monitoru normální analog, na kartě analog a DVI. Jenže oni to stejně připojovali přes redukci z DVI ( nebyla to náhoda, bylo to v několika na sobě nezávislejch recenzích ). Já sem žádnej rozdíl nezpozoroval, ani mi nedochází, jak by to vůbec nějak mohlo pomoct, ale pro klid duše se radši ptám. 
- Palec123
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ja mam LCD s anlagom a taky jsem pres analog pripojen...wector píše:Sem bych připojil svůj dotaz: teď sem hledal jednu starší recenzi a na pár fotkách sem si všiml jedný věci: na monitoru normální analog, na kartě analog a DVI. Jenže oni to stejně připojovali přes redukci z DVI ( nebyla to náhoda, bylo to v několika na sobě nezávislejch recenzích ). Já sem žádnej rozdíl nezpozoroval, ani mi nedochází, jak by to vůbec nějak mohlo pomoct, ale pro klid duše se radši ptám.
Nevidim duvod, proc tam davat redukci
- Ruka
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak ja se pripojim. Mam to zapojene pres redukci, i kdyz mam analog a to z toho duvodu, ze moje preflashovana karta pres anlog nerozezna typ LCD, ale pres DVI->redukci ano. Tot vse.
EDIT: To Krysar: K tomu dotazu, obracene redukce. Je snad jenom jeden typ redukce a to z DVI->Analog, pac analogova neprima digitalni signal.
EDIT: To Krysar: K tomu dotazu, obracene redukce. Je snad jenom jeden typ redukce a to z DVI->Analog, pac analogova neprima digitalni signal.
Muj novy: Q9400 -- Scythe Zipang -- Gigabyte GA-EP45-UD3 (rev.1.0) -- A-DataEE 2*2 GB -- VGA Gigabyte 6850 OC -- Enermax MODU82+ 525W -- Samsung 1TB + WDC 640GB -- Microsoft SideWinder X6 -- Spořeba psaní, brouzdání, 75W.
Potize s netabilitou PC? - clear BIOSu a otestovat
Potize s netabilitou PC? - clear BIOSu a otestovat