Redukce

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
krysar8
Začátečník
Začátečník

Redukce

Příspěvek od krysar8 »

Kámoš má monitor LCD který má jen klasický analog vstup ( nemá DVI ) ale na grafické kartě má kromě analogového i DVI. Existuje, prodává se redukce?

( obráceně se redukce prodávají to vím, ale takhle nevím... ) :?
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

Nerozumim dotazu. Ma LCD s analogovym vystupem a jeho karta ma analogovy i DVI vystup. Tak at to strci do toho analogovyho :wink:
Nic jednodusiho me nenapada :)
Redukce existuje s DVI na analog, ale tu by potreboval pouze v pripade, ze by oba vystupy na graficke karte byly DVI.
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

Sem bych připojil svůj dotaz: teď sem hledal jednu starší recenzi a na pár fotkách sem si všiml jedný věci: na monitoru normální analog, na kartě analog a DVI. Jenže oni to stejně připojovali přes redukci z DVI ( nebyla to náhoda, bylo to v několika na sobě nezávislejch recenzích ). Já sem žádnej rozdíl nezpozoroval, ani mi nedochází, jak by to vůbec nějak mohlo pomoct, ale pro klid duše se radši ptám. :)
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

wector píše:Sem bych připojil svůj dotaz: teď sem hledal jednu starší recenzi a na pár fotkách sem si všiml jedný věci: na monitoru normální analog, na kartě analog a DVI. Jenže oni to stejně připojovali přes redukci z DVI ( nebyla to náhoda, bylo to v několika na sobě nezávislejch recenzích ). Já sem žádnej rozdíl nezpozoroval, ani mi nedochází, jak by to vůbec nějak mohlo pomoct, ale pro klid duše se radši ptám. :)
Ja mam LCD s anlagom a taky jsem pres analog pripojen...
Nevidim duvod, proc tam davat redukci :)
Ruka
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ruka »

Tak ja se pripojim. Mam to zapojene pres redukci, i kdyz mam analog a to z toho duvodu, ze moje preflashovana karta pres anlog nerozezna typ LCD, ale pres DVI->redukci ano. Tot vse.

EDIT: To Krysar: K tomu dotazu, obracene redukce. Je snad jenom jeden typ redukce a to z DVI->Analog, pac analogova neprima digitalni signal. :)
Muj novy: Q9400 -- Scythe Zipang -- Gigabyte GA-EP45-UD3 (rev.1.0) -- A-DataEE 2*2 GB -- VGA Gigabyte 6850 OC -- Enermax MODU82+ 525W -- Samsung 1TB + WDC 640GB -- Microsoft SideWinder X6 -- Spořeba psaní, brouzdání, 75W.

Potize s netabilitou PC? - clear BIOSu a otestovat
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“