cau, rozhoduju se kterej 120gb disk koupit a prochazel jsem ceniky jedne firmy a tam meli disk hitachi vancouver III. podle parametru (120gb, 7200, 8mb cache) to vypada na normalni 7K250. muze mi to nekdo potvrdit nebo vyvratit??
dikec
Hitachi Vancouver III ???
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- <HeaD>
- Nováček
-
- Radim Štěpanec
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hitachi Vancouver III ???
<HeaD> píše:cau, rozhoduju se kterej 120gb disk koupit a prochazel jsem ceniky jedne firmy a tam meli disk hitachi vancouver III. podle parametru (120gb, 7200, 8mb cache) to vypada na normalni 7K250. muze mi to nekdo potvrdit nebo vyvratit??
dikec
Pravdepodobne myslis TS Bohemia

X2 4800+, 2GB RAM, MSI 6150
- MaWa
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
vancouver I = 120gxpRadim Štěpanec píše:<HeaD> píše:cau, rozhoduju se kterej 120gb disk koupit a prochazel jsem ceniky jedne firmy a tam meli disk hitachi vancouver III. podle parametru (120gb, 7200, 8mb cache) to vypada na normalni 7K250. muze mi to nekdo potvrdit nebo vyvratit??
dikec
Pravdepodobne myslis TS BohemiaJinak to neni 7K250, ale starsi rada GXP180
vancouver II = 180gxp
vancouver III = 7k250
"A computer allows you to make mistakes faster than any other invention with the possible exceptions of handguns and Tequila."
- Radim Štěpanec
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Ze bych se sekl ? Pri tom mnozstvi disku Hitachi, co prodam bych to mel vedet.Marsellus Wallace píše:vancouver I = 120gxpRadim Štěpanec píše:
Pravdepodobne myslis TS BohemiaJinak to neni 7K250, ale starsi rada GXP180
vancouver II = 180gxp
vancouver III = 7k250

X2 4800+, 2GB RAM, MSI 6150
- MaWa
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
nikdo není dokonalýRadim Štěpanec píše: Ze bych se sekl ? Pri tom mnozstvi disku Hitachi, co prodam bych to mel vedet.

"A computer allows you to make mistakes faster than any other invention with the possible exceptions of handguns and Tequila."