mrtvy disk ?
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- dendroid
- Začátečník

-
mrtvy disk ?
Tak to vyzera ze mi vcera chcipol disk mam 10 GB 5400 rpm UDMA 66 disk znacka Fujitsu , je asi 5 rokov stary. Vcera som si prezeral nejake video ked mi zrazu napisalo ze disk nie je schpony zapisovat na jednotku C potom som resetol komp a pri bootovani mi napisalo ze nespravny systemovy disk , tak som to znova resetol a tentokrat mi ho pri zapinani ani nenaslo: IDE primary master :none.
Myslite ze by sa st ym dalo este nieco robit alebo ze uj definitivne mrtvy?
Dik za radu
Dik za radu
- Thellwin
- Administrátor

- popo_1
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: mrtvy disk ?
no skus to na iny drat...alebo mozno len drat nedoliehadendroid píše:Tak to vyzera ze mi vcera chcipol disk mam 10 GB 5400 rpm UDMA 66 disk znacka Fujitsu , je asi 5 rokov stary. Vcera som si prezeral nejake video ked mi zrazu napisalo ze disk nie je schpony zapisovat na jednotku C potom som resetol komp a pri bootovani mi napisalo ze nespravny systemovy disk , tak som to znova resetol a tentokrat mi ho pri zapinani ani nenaslo: IDE primary master :none.
Dik za radu
CPU:E6300 1,86GHz@3150MHz(450x7),Chladic CPU:AC Freezer 7PRO/GK:nVidia GeForce 7600GT Leadtek //MB:ASUS P5B Deluxe/RAM:2x512MB+2x1GB Corsair 800Mhz/HDD:Seagate 7200.10 250GB SATA2,Hitachi deskstar 160GB PATA,Seagate Baracuda 60GB PATA/DVD-RW:TSST SH-S183A/Case:Thermaltake Swing stribrna,presklena/Zdroj:Fortron Blue Storm II 400W
3DMark 01:32392 bodu 3DMark 03:15282 bodu 3DMark05:6574 bodu, Super PI:2M/32M:45,29s/17m 36s
3DMark 01:32392 bodu 3DMark 03:15282 bodu 3DMark05:6574 bodu, Super PI:2M/32M:45,29s/17m 36s
- dendroid
- Začátečník

-
- Peterer
- Začátečník

- dendroid
- Začátečník

-
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- dendroid
- Začátečník

-
no neviem ci to bude zdrojom mam Matsonic 7117 C, Celeron 633 MHZ 128 MB + 32 MB RAM CD mechaniku , S3 Savage 4 16 MB grafiku chladdenu pasivne a ten 10 GB HDD.
NO a zdroj mam 250 W. Skusim vymenit a uvidime.
Ale j to v tom zdroji velmi nevidim .Som pouzoval TV kartu mi napisalo ze disk nei je schpony zapisu na jednotku C potom mi ho dlho nenasiel ani bios a potom mi nmaslo kopu chybnych sektorov na disku asi 1.5 GB suborov mi odislo . Popritom vydaval brutsal divne zvu\ky
Ale j to v tom zdroji velmi nevidim .Som pouzoval TV kartu mi napisalo ze disk nei je schpony zapisu na jednotku C potom mi ho dlho nenasiel ani bios a potom mi nmaslo kopu chybnych sektorov na disku asi 1.5 GB suborov mi odislo . Popritom vydaval brutsal divne zvu\ky
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jeste zkus vymenit ATA kabel.. (tohle se mi taky stalo,kabel to vyresil) a kdyz nepomuze tak je asi opravu mrtvej..dendroid píše:no neviem ci to bude zdrojom mam Matsonic 7117 C, Celeron 633 MHZ 128 MB + 32 MB RAM CD mechaniku , S3 Savage 4 16 MB grafiku chladdenu pasivne a ten 10 GB HDD.
- dendroid
- Začátečník

-
okrem toho karta nema pridavne zapajenie zo zdroja takze tym to asi fakt nebudde. Nedalo by sa ho nejako este zachranit .Nie je na to nejaky program? Este jedna otazka mam Matsonic 7117C zakladnu dosku a v obchode mi povedali ze niektore dosky na socket 370 podporuju disky len do 32 GB nie je to blbost?
diky za radu
diky za radu
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
to ze nema pridavne napajeni neznamena ze se nenapaji.. o to vic si vezme deska ze zdroje... ale podle me to tim opravdu nebude, protoze tvoje konfigurace neni zas takovej zrout.. vymenit kabelaz si zkousel?dendroid píše:okrem toho karta nema pridavne zapajenie zo zdroja takze tym to asi fakt nebudde. Nedalo by sa ho nejako este zachranit .Nie je na to nejaky program? Este jedna otazka mam Matsonic 7117C zakladnu dosku a v obchode mi povedali ze niektore dosky na socket 370 podporuju disky len do 32 GB nie je to blbost?
diky za radu