AMD Barton 2500+ a přetočená ATI 9800

Vše o procesorech Advanced Micro Devices.

Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

Odpovědět
Miroslav
Začátečník
Začátečník

AMD Barton 2500+ a přetočená ATI 9800

Příspěvek od Miroslav »

Zdravím všechny odborníky,
prosím Vás touto cestou o radu. Chci přetaktovat Bartona na 200*10,(2Ghz) protože 181*11(2Ghz) mi jde rock steady bez zvyšování teplot. Mám totiž neznačkový 400Mhz pamětový modul a zdá se mi, že je je škoda, aby šlapaly jen na 333. Můj dotaz zní : mám už ATI9800 biosem přetočenou na PRO, když zvednu takhle rapidně rychlost FSB a zároveň hodim multiplikátor z 11 na 10 dostanu se na 2 GH, ale za cenu vysoce přetaktované PCI a AGP. Vydrží to ta karta lidi? A co celková stabilita?
Díky
jaab
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jaab »

a co mas za desku?
HP Spectre x360 Convertible
lirmir
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od lirmir »

Pokud máš desku s čipsetem NF2 nebo VIA KT600, které mají PCI/AGP lock či děličku, tak Ti to stabilitu při FSB200x11 neovlivní. Spíš jestli Ti to zvládne tvůj proc. Né každý B2500+ je stejný jako ty co tohle nastavení zvládnou. :wink:
roxik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: AMD Barton 2500+ a přetočená ATI 9800

Příspěvek od roxik »

Miroslav píše:Zdravím všechny odborníky,
prosím Vás touto cestou o radu. Chci přetaktovat Bartona na 200*10,(2Ghz) protože 181*11(2Ghz) mi jde rock steady bez zvyšování teplot. Mám totiž neznačkový 400Mhz pamětový modul a zdá se mi, že je je škoda, aby šlapaly jen na 333. Můj dotaz zní : mám už ATI9800 biosem přetočenou na PRO, když zvednu takhle rapidně rychlost FSB a zároveň hodim multiplikátor z 11 na 10 dostanu se na 2 GH, ale za cenu vysoce přetaktované PCI a AGP. Vydrží to ta karta lidi? A co celková stabilita?
Díky
napis jakou mas desku - nejlepe by bylo, kdyby jsi si udelal podpis - kazdy novy na foru by si ho mel udelat automaticky
aby kazdy videl co mas za sestavu a predeslo se zbytecnym postup s otazkami.....
oldskool pc - xbox - xbox360
Miroslav
Začátečník
Začátečník

Bartonxp2500+

Příspěvek od Miroslav »

Mám desku MSI K7N2 Delta
AMD Athlon643200+(Newcastle), MSI NeoKT800-FSR, 2*512MB Vdata, MSI Džíforce 6800, 120Gb disk Sata, Windows XP
roxik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od roxik »

Miroslav píše:dostanu se na 2 GH, ale za cenu vysoce přetaktované PCI a AGP. Vydrží to ta karta lidi? A co celková stabilita?
tvoje deska ma cipset nforce2, takze nemusis mit obavy z vysokych hodnot agp a pci - nforce2 ma agp/pci zamek a drzi agp na 66mhz a pci na 33mhz
mno neskodilo by take pred tim, ze zadas post precist si FAQ :wink:
oldskool pc - xbox - xbox360
Bart_Teschen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Bartonxp2500+

Příspěvek od Bart_Teschen »

Miroslav píše:Mám desku MSI K7N2 Delta
Radši ale ještě mrkni do biosu jestli to máš nastavené - tzn. AGP 66 MHz.
IBM Thinkpad T60, Intel CoreDuo T7200 2GHz, 3GB RAM, Radeon X1400, SATA, Win XP
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

neni jiste ze ti da tech 200FSB me je neda dam ztoho max 2800+ 11x188 driv sem dal vic ale mam novej bios a je nakej horsi ale uz to neresim ted mam dostat kousek co bezi stabilne na 2,5GHz kamos ho ma a testuje ho tak se tesim
Odpovědět

Zpět na „Procesory AMD“