Media player 10

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
cruzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Media player 10

Příspěvek od cruzz »

Mam docela problem :(
Spis ze zvedavosti jak vypada sem si nainstaloval Media player 10. Prehrava celkem v pohode, ale jakmile dam stop, nebo ho proste vypnu, vyskoci mi tahle hlaska:
C00D11CD: Neznámá chyba
V programu Windows Media Player došlo k neznámé chybě. K této situaci dochází, když jiný program nebo operační systém zjistí potíže, ale nesdělí programu Windows Media Player podstatu problému.

Error ID = 0xC00D11CD, Condition ID = 0x00000000

U prehravane skladby nebo filmu se mi objevi vykricnik. Docela me to stve, navic sem neprisel na to, jak se tyhle 10 zbavit a nainstalovat si tam 9, hlasi mi to ze v PC je uz novejsi verze a end. Nevite nekdo co s tim? Stacilo by se mi zbavit tehle desitky a vratim se k devitce, jak to mam odinstalovat? Dik
Don't pray for easy lives; pray to be stronger people. Don't pray for tasks equal to your powers; pray for powers equal to your tasks. Then the doing of your work shall be no miracle, but you shall be a miracle and your destiny is not a matter of chance, it is a matter of choice; it is not a thing to be waited for, it is a thing to be achieved.
cruzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cruzz »

tak jsem zjistil dalsi vec, zrejme za to nemuze ten Media player 10, ale kodek Nero DVD Decoder. Tuhle chybu mi to totiz dela jen u mpgu, kde jsem s hruzou zjistil ze se pro prehravani pouziva prave tenhle kodek. Je nejaky zpusob jak ho odstranit, pripadne nastavit aby se pro prehravani mpgu pouzival jiny kodek? dik
Don't pray for easy lives; pray to be stronger people. Don't pray for tasks equal to your powers; pray for powers equal to your tasks. Then the doing of your work shall be no miracle, but you shall be a miracle and your destiny is not a matter of chance, it is a matter of choice; it is not a thing to be waited for, it is a thing to be achieved.
cruzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cruzz »

problem vyresen, stahnul jsem z http://www.elecard.com/ Elecard MPEG-2 kodek a Media player uz prehrava v pohode :)
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“