Ahojte chcem sa spytat ako mozem odinstalovat linux z mojho disku. mam dva disky jeden 40GB a druhy 20GB na 20GB je nainstalovany linux a na 40 je win. stal sa mi tam pri instalacii mensi problem. bootovacie menu sa zapisalo do 40GB disku a ten 20GB som si zabudol rozdelit na viac casti.
Takze otazka znie ako si mozem odinstalovat linux z 20GB disku a boot menu na 40GB disku dat povodne windowsacke? diki moc
PS: Mimochodom Linux je Ubuntu 5.10 a Win XP Pro CZ
Odinstalovanie Linuxu
- moravcik10
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Odinstalovanie Linuxu
CPU: DualCore Intel Core 2 Duo E6550, 3009 MHz (7 x 429), RAM: Corsair 2048 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) MB: MSI P35 NEO VGA: NVIDIA GeForce 8800 GS (384 MB), HDD: SATA Maxtor 160GB, SATA Samsung 400GB, SATA Samsung 500GB, OS: WinXP Pro CZ
- Carper
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Odinstalovanie Linuxu
1. Zazalohuj si co z linuxu chcesmoravcik10 píše:Ahojte chcem sa spytat ako mozem odinstalovat linux z mojho disku. mam dva disky jeden 40GB a druhy 20GB na 20GB je nainstalovany linux a na 40 je win. stal sa mi tam pri instalacii mensi problem. bootovacie menu sa zapisalo do 40GB disku a ten 20GB som si zabudol rozdelit na viac casti.
Takze otazka znie ako si mozem odinstalovat linux z 20GB disku a boot menu na 40GB disku dat povodne windowsacke? diki moc
PS: Mimochodom Linux je Ubuntu 5.10 a Win XP Pro CZ
2. nabootuj z CD windows do zachranne konzole
3. Prikazem fixmbr (doufam ze jsem ho nespletl ale v helpu je a jmenuje se dost podobne) prepis MBR tim windowsim
4. Nabootuj do windows a odstran nebo si naloz do lihu tu linuxovskou partition
nefotim... digitalizuju