BigTower mod (12%)

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

crash3r_cz
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

BigTower mod (12%)

Příspěvek od crash3r_cz »

Tak se mi do ruky dostal starej bigtower.

Obrázek

chtěl bych ho dát do industry modu(husí krky,rez,starý hejbátka....prostě žádný uhlazený mod s 8 neonama:)
Nemám zatím žádný jméno tak mi pls pomozte během moddování nějaký vymyslet. :)

:) :)

Tak ať se vám líbí :)
Naposledy upravil(a) crash3r_cz dne ned 30. dub 2006, 19:45, celkem upraveno 5 x.
crash3r_cz
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Dneska sem nelenošil a udělal sem držák na HDD. :) pokud se to povede tak do konce týdne bych si měl pořádně zacuttingovat :)

Jednotlivý fotky:
Obrázek

-ty tlačítka a diody asi půjdou zakitovat a dolů na masku půjdou 2x 120 větráky :)

Obrázek

-tak takový větráky tam budou-ten tahokov ještě půjde do rzi :)

Obrázek

-tady už je zmiňovaný držák HDD.to růžový je odhlučnění,které by mělo tlumit vybrace mezi skříní a samotným držákem.

Obrázek
tady už je samotný držák v akci

Obrázek

-první dilema,mám tam nechat tyto šroubky a nechat to bez odhučnění,nebo tam dát krátký šroubky ,ale přijít o jednu pozici na disk (okraj case)
SleepY.664
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SleepY.664 »

Jů, miluju zkorodovaný kejsy :razz:
Carpone
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Carpone »

A co treba vyriznout kus z tech drzaku do kterejch se pridelava bocnice aby tam mohla bejt i ta vrchni pozice...doufam zes to pochopil;-P
crash3r_cz
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Pochopil,taky sme nad tím uvažoval,ale to by nic nevyřešilo.....ale asi to nechám tahkle-je tam místo tak na 3 disky (víc ani nikdy mít nebudu) a když někdo příjde tak se to nějak udělá...zatím to nechám asi tak a podle toho jak se to bude vyvíjet,tak se to předělá..
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

No uvidíme, jak se zadaří. Každopádně co se toho držáku týká, tak pokud to chceš odhlučnit (respektive antivibraci), tak bych ještě použil gumový podložky na ty šroubky, takhle ti to bude stejěn přenášet vibrace...:)

PS: Některý fotky bys mohl imho menší. Rozlišení 640x480 imho úplně dostačuje!
Nodzi
Nováček
Nováček

Příspěvek od Nodzi »

Inho : ty šrouby vypadají jako by to mnělo ve finále vypadat se stavebnicí Merkur na věčné časy.
Jinak Case se mi líbí / taky takového něco sháním.
azgard
Začátečník
Začátečník

Re: Old BigTower/vymyslete název :)

Příspěvek od azgard »

hele doufám že to nebude podobný Rust WiFi routeru nebo jo? :dontgetit:
crash3r_cz
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Mno tak jakože podobný možná v barvě-protože rez jinak neuděláš :D ale jakože pověstný páčidlo tam fakt nebude..... jakože určitě nechcu kopírovat od stoobiho- o tom tuning není,ale nějaký věci se prostě jinak dělat nedají...ale kdyždopádně chcu to mít jinak než ostatní.A navíc nevím ,kde si vzal že to bude jako stoobi rust server. Jinak tvůj T3 teda nic moc no...
Naposledy upravil(a) crash3r_cz dne pon 10. dub 2006, 16:14, celkem upraveno 1 x.
crash3r_cz
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

jo a k tomu husímu krku jak mám na obrázkách s mým nickem-snad ti stoobi nevadí že sem ho ořezal od tebe? nikde jinde sem lepší nenašel :D
master88
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od master88 »

si myslis ze stoobiho router je jedinej rust mod? omg....
AMD64 3800+ X2 (AC freezer 64 PRO ), Leadtek 8600 GTS (Zalman VF900), 2x1024MB 400MHz Corsair 3L, DFI lanparty NF4 UT-D rev.2 (Thermalright HR-05 SLI), Seagate 250GB + 200GB SATA (2x Silentmax HDD silencer), Akasa 460W, Tt Tsunami

Octavia II 2.0 TDI powah
crash3r_cz
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

lol....já jich napočítal hotovej 6 a teď dělá crug jeden a já.to je všechno co teda vím já.....
master88
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od master88 »

to bylo na Azgarda ..... jinak zagoogluj a uvidis ze je rust modu celkem dost :P
AMD64 3800+ X2 (AC freezer 64 PRO ), Leadtek 8600 GTS (Zalman VF900), 2x1024MB 400MHz Corsair 3L, DFI lanparty NF4 UT-D rev.2 (Thermalright HR-05 SLI), Seagate 250GB + 200GB SATA (2x Silentmax HDD silencer), Akasa 460W, Tt Tsunami

Octavia II 2.0 TDI powah
JohnyX
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JohnyX »

rust mody se mi strasne libi....ale sam bych si neco takovyho pod stul nedal:-)
CPU:AMD AthlonXP 1800+@1,5GHz RAM:256Mb PC133 GPU:GForce FX5200 64Mb HDD:QuantumFireball 20,5Gb DVD:SONY DVD/CD-RW FDD:Shit PowerSource: 350W Forton Case:Noname WI-FI: D-Link DWL-510
crash3r_cz
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

LoL to půjde na invex :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a né pod stůl :rofl:

né dělám si srandu
KasMen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KasMen »

tohle jestli se to povede,tak to bude dobry :wink: mam celkem rad rez :twisted: a chces to delat komplet nebo jenom jakoby fleky ??? :?
ASRock H370M-ITX/ac | Intel Core i5-8500 | SilentiumPC Fera 3 | HyperX Fury Black 16GB 2666MHz
Samsung 970EVO Plus 2TB | WD Blue 2TB | Seasonic SS-360GP | COOLTEK JB-U2 | LG IPS235P | Win 10 Pro
azgard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od azgard »

master88 píše:si myslis ze stoobiho router je jedinej rust mod? omg....
ja vim ale mě se proste ty rezaty kejsky nelibej :dontgetit:

//Stoobi - promazáno OT
crash3r_cz
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

edit:/ smazany neaktuální foto
Naposledy upravil(a) crash3r_cz dne čtv 20. dub 2006, 19:54, celkem upraveno 1 x.
crash3r_cz
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

LoL tak už vím proč-protože ta maska není rovná,ale je mírně zakulacená,takže když tro fotím z boku,tak to zplošťuje (shit kodak)
Dugles
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dugles »

jo pekny tesim se ale spis mam radsi takovy ty zahlazeny casemody ale pokud je povedena rez tak taky dobry :up: jinak moc se v tech rezatech kompech nevyznam ale mozna by to chtelo zahladit casem tu drazku nad tim vzchnim 120 vetrakem...
MB:MSI 915P Combo2, CPU:Intel pentium 4 (3,40 GHz), VGA(GPU) radeon X700 (256MB), Ram 1024MB, skrin:Aerocool AeroEngine Gamer Case
Odpovědět

Zpět na „Projekty“