chladic na Bartonovi

Chlazení vzduchem, vodou, peltierem, tekutým dusíkem, pasivem a dalšími + odhlučnění PC.

Moderátor: morke

Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.

Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
Odpovědět
lamicka
Nováček
Nováček

chladic na Bartonovi

Příspěvek od lamicka »

Možná se budete smát, ale ani zaboha mi nejde sundat chladič z procesoru Barton 2500+ kterej mám na A7n8X-E deluxe. Ta pružina co tam drží mi nejde uvolnit jako se to třeba uvolní kolíkem na s939 (athlon 64)

//EfineSS: Presun z AMD
Lázňator
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lázňator »

já sem použil šroubovák a hned byla dole zatlačil sem trochu k desce a vypáčil a bylo to
Phenom II X3 720 Black@ 3.65Ghz,GA-MA790x-DS4,4Gb ram 1066+ 5-5-5-15,HD7750 800/4500, LCD 22" SAMSUNG
Smeli
Začátečník
Začátečník

Re: chladic na Bartonovi

Příspěvek od Smeli »

lamicka píše:Možná se budete smát, ale ani zaboha mi nejde sundat chladič z procesoru Barton 2500+ kterej mám na A7n8X-E deluxe. Ta pružina co tam drží mi nejde uvolnit jako se to třeba uvolní kolíkem na s939 (athlon 64)
Musíš pořádně zatlačit a pak to něčím popotáhnout směrem od patice. Doporučuju dva šroubováky. Pokud budeš vracet chladič s toutež sponu, přeju hodně štěstí :wink:
Obrázek
nneroo
Nováček
Nováček

Příspěvek od nneroo »

jj, to chce dva šroubováky.. jednim páči v tom očku a druhým si pomoz dole u patice... a bacha ať ti nesjedou a nezničíš si desku .. znám jednoho šmata co se mu to povedlo :-D
nneroo
Nováček
Nováček

Příspěvek od nneroo »

nneroo píše:jj, to chce dva šroubováky.. jednim páči v tom očku a druhým si pomoz dole u patice... a bacha ať ti nesjedou a nezničíš si desku .. znám jednoho šmata co se mu to povedlo :-D
btw:určo si vyndej chladič ať tam máš víc místa a kdyžtak podepři desku ať se tolik neprohybá ... gl :D
Odpovědět

Zpět na „Chladiče a chlazení“