1" USB disk - chyba při čtení tabulky souborů

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
HAL9000
Začátečník
Začátečník

1" USB disk - chyba při čtení tabulky souborů

Příspěvek od HAL9000 »

Jednopalcový USB disk Seagate HS200 MPIO zřejmě kaput :sad: - nebo je tu zázračný poradce?

1. V XP PRO - Při zastrčení do USB portu vytuhne průzkumník, Internet a všechno co se snažím natáhnout - v průzkumníkovi se navíc jako nový disk E nehlásí - občas probleskne s otazníkem, ale pak zmizí - po vyndání z portu se všechny původně zadané funkce spustí - vyzkoušeno ve všech portech.

2. Ve správci zařízení se mi tahle mrcha drze hlásí se svým přesným názvem MPIO HS200...objeví se jak v řadičích USB jako Velkokapacitní zařízení USB, tak v seznamu diskových jednotek jako ST650211 CF USB Device - všechny ovladače u všeho ukazuje správně - ale disk nevidím.

3. Zkusil jsem přes příkazový řádek zadat format e:, kde ta mrcha probleskuje, ale po dlouhé době se objevilo " chyba při čtení tabulky oddílů " a konec.

4. Zkusil jsem potvoru ještě naistalovat na WIN 98 s ovladačem z CD, vše proběhlo, mrcha se ukázala stabilně jako disk E, ale když na něj kliknu zatuhne, po nevyhnutelném restartu jsem najel přímo na ikonu disku E a pravým tlačítkem dal naformátovat - hned po začátku zatuhl a formátování se nekonalo.

5. Kladivo nebo existuje řešení :shock:
Ruka
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ruka »

1" USB disk? Jak to vypada?
Muj novy: Q9400 -- Scythe Zipang -- Gigabyte GA-EP45-UD3 (rev.1.0) -- A-DataEE 2*2 GB -- VGA Gigabyte 6850 OC -- Enermax MODU82+ 525W -- Samsung 1TB + WDC 640GB -- Microsoft SideWinder X6 -- Spořeba psaní, brouzdání, 75W.

Potize s netabilitou PC? - clear BIOSu a otestovat
HAL9000
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HAL9000 »

Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“