X1900XT nebo GF7900GT extreme

Cokoli se týká koupě nové grafiky, upgradu starší či porovnání různých typů.

Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO

Odpovědět
Pawlis
Začátečník
Začátečník

X1900XT nebo GF7900GT extreme

Příspěvek od Pawlis »

Ahoj
potreboval bych poradit, chystam se upgradovat grafiku 8-)
tak se rozhoduju mezi temito dvema kartami.
Pokud bych bral tu Ati tak bych si priplatil par tisic, ale zase nevim, mel jsem v planu tu Geforce a pozdeji k ni dokoupit dalsi, jenomze porad ju nemaji a asi dlouho nebudou. Jeste dotaz, ta ati bude mit po OC jiste vetsi vykon, ale nevim o kolik a jestli se to vyplati.

Tak mi pls poradte, dik
pilarius
Začátečník
Začátečník

Re: X1900XT nebo GF7900GT extreme

Příspěvek od pilarius »

Pawlis píše:Ahoj
Pokud bych bral tu Ati tak bych si priplatil par tisic, ale zase nevim, mel jsem v planu tu Geforce a pozdeji k ni dokoupit dalsi, jenomze porad ju nemaji a asi dlouho nebudou. Jeste dotaz, ta ati bude mit po OC jiste vetsi vykon, ale nevim o kolik a jestli se to vyplati.

Tak mi pls poradte, dik
Extreme verze se nevyplati, je to pretaktovana normal. Takze do SLI pretaktovat nonExtreme verzi a nebo 1x X1900XT pretaktovat na XTX by ti melo stacit :) . Ja osobne spise preferuji Nvidii takze bych sel do 7900GT ale pokud nepreferujes ani jednu znacku myslim ze X1900XT a pretaktovat na XTX by ti melo vyhovovat...cena nizsi a vykon podobny jako SLI reseni (zatim, mozna SLI casem povstane vyse :lol: ).
amd.21
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od amd.21 »

Pawlis píše:Ahoj

Tak mi pls poradte, dik
nechces prodat tu tvoji grafiku do pci???kamos by neco takoveho zhanel
NZXT H440 White, Intel i7-5820k 4.3GHz @ 1.18V, Noctua NH-C14S, ASUS X99-A, Corsair Vengeance LPX 16GB (4x4GB) DDR4 2400 CL14, MSI GTX 1060 GAMING X 6G, Samsung SSD 970 Pro 512GB, Crucial M4 250GB, Samsung 840 EVO 250GB, Western Digital Green 3TB, Corsair RM650, Samsung C34F791-WQ
Pawlis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pawlis »

amd.21 píše: nechces prodat tu tvoji grafiku do pci???kamos by neco takoveho zhanel
Je mi lito mam ji pujcenou od kamose.
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

no tak zde můžu celkem jasně doporučit X1900XT pokud na ní máš tak nic lepšího mít dnes nemůžeš trochu si to potaktuj a máš X1900XTX++ a je to to nejvýkonější na dnešním trhu má sice trochu vyšší spotřebu než 7900 ale ten výkon, obraz a vyhlídky do nových her jsou lepší ...
Pawlis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pawlis »

Jo diky za rady, tak ted se zadluzim u sporitelny a hned ji objednam. Jo jeste otazecka, s ATI nemam zkusenosti. Tak by me zajimalo, jestli nejsou problemy s ovladacema nebo s nekteryma hrama?!
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

Pawlis píše:Jo diky za rady, tak ted se zadluzim u sporitelny a hned ji objednam. Jo jeste otazecka, s ATI nemam zkusenosti. Tak by me zajimalo, jestli nejsou problemy s ovladacema nebo s nekteryma hrama?!
nejsou problémy pokud se ATI nebudeš snažit konkrétně řadu X1000 nainstalovat pod Linuxama to je opravdu trochu potíž ...
Odpovědět

Zpět na „Rady s nákupem a porovnání“