pls o radu_upgrade HW

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
Anonymos
Nováček
Nováček

pls o radu_upgrade HW

Příspěvek od Anonymos »

Prosím potřeboval bych poradit s aktualním upgradem PC, a vyplatí-li se.
Nějaké články jsem našel ale nic podrobneho, k dnešnímu datu.
Mám Soltek SL-FRN2-L (na SATA HDD potrebuji řadič_na kolik tak vyjde_a cena disku_alespon na OS; jaký procík tam mohu dát max? pry Athlon 3000 byl velmy dobry, dal se taktnout až na 3500 ale již je nedostupný :(); Athlon 2000XP+BOX (nyní problém s BIOSEM ci co, procik mi ma fičet na nejakych 1670MHz a přitom mi jede jen 1250MHz); RAM 2x256 / 400 (ale procik pry facha jen na 333; takže paměti nejsou využity, ale také si nejsem jist zda tam mám to co mi udal prodejce); Ati Radeon 9600pro (+TV výstup); TV karta MuchTV s Philips chipsetem (nic moc :()
Ještě bych byl rád za odkazy na Firmware (DVD vypalovacka lite-on nechce smažit na DVD-Verbatim) a nějaký dobrý soft a novější ovladače na moji desku a komponenty.
Zatím bych si rád vylepšil PC softwarově, jestli to vůbec nějak jde.
A postupně i hardwarově, pokud se to ještě v dnešní době vyplatí.
Předem všem moc děkuji za pomoc a radu.
ps: určitě toho potřebuji vědět mnohem víc, ale nějak už si zatím nevybavuji co.

//EfineSS: Presunuto z MB s.A
Anonymos
Nováček
Nováček

doplnění

Příspěvek od Anonymos »

jo ještě zdoj mam 300W
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od JanHavlicek »

njn, tady je to těžký, upgradovat tohle hardwarově je dneska trochu zbytečný, zkrátka starý socket A, AGP sběrnice, no kdybych ti měl poradit, tak to zkus prodat a postavit to na novějším socketu s PCI-E grafikou apod. Takhle bys stejně musel upgradovat téměř všechno

nevím, co myslíš softwarovým upgradem :D , tohle není sekce určená na to, abysme ti tady donesli linky na ovladače a firmwary až pod nos. Ani nenapíšeš model DVD vypalovačky, tak jak ti máme najít nejnovější firmware ? Objeť stránky výrobců - LiteOn, ATi apod., na grafiku můžeš najít nejnovější catalysty 6.4
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
Anonymos
Nováček
Nováček

Příspěvek od Anonymos »

díky za odpověď
To jsem čekal , tenhle com je již tři roky starý ;)
jinak typ vypalovačky je Lite-on DVDRW SHOW-1633S
už sem nějaký firmware našel, snad to již fungovat bude
mno a ještě takhle starou sestavu již těžko prodám což, stala mě v roce 2003 34000,-
jinak ještště jednou dík za odpověď a pomoc...
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“