bRUTÁLNĚ NÍZKÁ RYCHLOST NA MODEMU !!!!!!!!!!!!!!(33.6KB/S)

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Jan Machalík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

bRUTÁLNĚ NÍZKÁ RYCHLOST NA MODEMU !!!!!!!!!!!!!!(33.6KB/S)

Příspěvek od Jan Machalík »

Nazdárek ! Mám 56Kbs modem od Well.Konkrétně Well PCI 56SC.Dosahuji s ním rychlosti 33.6.sTAHOVÁNÍ MÁM TAK 3 KB/S.Je tohle normální?Bylo mi řečeno, že bouhužel bydlím v oblasti, kde je to připojení chabé.(v Krušných horách u Vejprt)I pře všechno snažení a domlouvání mě ten zasranej Telecom odkazuje na jejich podělaný ADSL, který je tak brutálně pomalý.Víte někdo jak aspoň o něco zrychlit připojení přes modem?Nebo napište nějaký levný způsoby přpijení na net.

Díky Máchal !!!! : :
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | Asus TUF Gaming B550M-Plus | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | ASRock Radeon RX 5600 XT D2 | Samsung 980 Pro Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Bohužel, je to poměrně normální... :-( Já na modemu nikdy neměl vyšší rychlost, než ty a to na poměrně novým sídlišti...
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Gamesnik2003
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Gamesnik2003 »

Jo to je tim ze pokud nemas tarif s internetem tak CTc negarantuje propustnost linky. Mne to treba nekdy jelo jenom 14,2. Nastesti tedka uz mam Netbox 256/256 8-) :roll:
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

TomV píše:Bohužel, je to poměrně normální... :-( Já na modemu nikdy neměl vyšší rychlost, než ty a to na poměrně novým sídlišti...
Na původním Desk 56k Voice furt 49,2 a stahování při dobrým větru 5.0 :) To že nemakalo Tiscali (stejně jako teď ETDN je věcí druhou). Záleží u klas.modemu na kvalitě Telecomáckých "drátů" :(
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

No mě v Praze jede modem přes volnýho mezi 42-48kb/s
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Mtex
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mtex »

Ja mam na mim D-Comu porad 49,2 - 50,6kb/s
AMD R7 9700X cooled by Noctua NH-D14, ASUS B650E Pro gaming, 32GB Kinstone 6000Mhz, RTX 5060Ti 16GB...
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

3kB/s pres modem? klasika... to sem mival driv i v Brne...
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

Uplne normalne....... pred 3 tyzdnami na jednom servise som dokonca videl ako sa 56kbs Microcom External pripaja 19.6kbs..... az teraz sa stym zacalo nieco robit... u mna v praci sa rovnaky modem pripajal 49-51kbs..... ( jedine sa treba stazovat tym kto poskytuje linku....... )
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

To jste teda slabí, já zažil krásných 9.6 v lázních a furt to padalo. Taky se nebylo čemu divit (měl jsem možnost zhlédnout jejich ústřednu :oops: )

Rekordní limit tam byl 24 kpbs, to se mi stalo jednou ...
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
scream
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od scream »

Ja na 56k externom microcome som nevidel nikdy viac ako 42. teraz mam microwawe a garantovane 64kbit. vecer a v noci ked to neni vytazene tak pohoda to facha 400-800kbit za lacny peniaz.
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“