Biostar NF325-A7 zkusenosti

Pro procesory AMD Athlon 64, Athlon 64 X2, Athlon FX, Opteron, Sempron a další.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
Matias
Začátečník
Začátečník

Biostar NF325-A7 zkusenosti

Příspěvek od Matias »

Mam tuhle desku, jedu na ni se sempronem 64 2800+ jadro palermo, zatim bez problemu 276x8=2208mhz, vyzkoseno 280x8=2240mhz vic vykonu nepotrebuju, pri tom prvnim nastaveni je teplota cca 37°C a pri tom druhym uz se vysplehala na 41°C coz se mne zda docela skok tak sem to nechal na tech 276x8.HTT musim dat na 3x, na 2x nenabehne a 4x se mne zda moc, akurat nevim presne nastaveni-nevium co si mam myslet protoze PCwizard ukazaujue napeti cpu 1,5 voltu , kdyzto cpu-z ukazuje standardnich 1,4v. Pameti v biosu jsou nastaveny na max 166mhz, a vcpu-z ukazujou 220mhz tj. pomer FSB:DRAM CPU/10.0 takze nevim jak to teda je doopravdy, tomu cpu-z docela verim ale zase na druhou stranu se my to nejak nezda dyztak mne opravte, kde je pravda :) , Sandra my ukazovala teplotu cpu cca 129°C coz je nesmysl protoze to uz by bylo po procesoru, Agp je podle biosu 66mhz, Pci nevim, ale ani nejde nastavit, snad jenom preruseni, Jestli mate nekdo tuhle desku tak se pls podelte o zkusenosti , ja vim ze si jsou ty desky podobny ale stejny taky nejsou.

1, nevite proc sandra ukazuje teplotu cpu 129°C?

2, jak zjistim frekvenci pci a agp zatim sem to nenasel, nemusim se obavat prilis vysokejch taktů?

3, Jedou ty pameti skutecne na 220/440mhz jsou to totiz V-DATA tak se my nezda ze by zvladali tak vysoky frekvence a navic jsou v biosu nastaveny na 166mhz :?
Odpovědět

Zpět na „Socket 754, 939 a 940“