Problem s torrentem-nestahuje

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Problem s torrentem-nestahuje

Příspěvek od Cujo »

cau pouzivam na torrenty azureus nebo jak se to pise.. chci stahnout nejakou vec ktera ma treba 200 zdroju ale me to v zavorce pise nula a nechce se to pripojit ani na upload ani na download.. proste porad to stoji ale pise to ze stahovani..sviti mi tam cervena znacka ktera rika:nejste pri stahovani pripojeni k zadnemu klientovi :( :(
sheriff.wiggum
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sheriff.wiggum »

prvne te musi tracker spojit, obvykle je tam nejaka casova doba. zalezi na tom co sosas (mrkni po announce apod)
Axis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Axis »

Ja napríklad po zmene IPčky (mám dynamickú) sa musím opäť prihlásiť na tracker, aby mi to mohlo sťahovať.. Ale ak to začne robiť hneď po začatí štahovania, tak netuším :?
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Používáš správně "port forwarding" ?
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

já můžu jen podotknout že z českých trackerů mi začíná stahovat uTorrent vždy hned. Se zahraničními, i když mají zdrojů sebevíc, e.
Thief3
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

!!!

Příspěvek od Thief3 »

Skus iného klienta najlepšie uTorent.A ešte mozeš mrknut stránku www.bitsoup.org
Procesor: AMD Athlon64 3000+ Venice s939/ MB: MSI nForce3 K8no2FX/RAM:2x512 DDR 400Mhz/Grafika: ATI Radeon X1950GT/HDD: 320GB + 40GB WD/Mechaniky: CD- RW SONY/DVD-RW LG/Monitor:LG 19 FLATRON/Repro:Genius 5+1/
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“