Projekt - KasMOD

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

KasMen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Projekt - KasMOD

Příspěvek od KasMen »

Tak sem se po sbirani zkusenosti :wink: rozhodl udelat si svuj PRVNI casemod

Takhle nejak vypadala moje skrin pred rozebranim
Obrázek

Takhle vypada tedka
Obrázek

Rozebrany predek (neni tam tlacitko na zapinani a restart)
Obrázek

PLANY:
Predelat spodni cast casu (od disketovky dolu)
Udelat okenko do bocnice
Udelat oeviraci bocnici
Nastrikat na stribrno-cernou barvu
+MOZNA nejaky ty modry neony (vetracky uz mam dlouho :wink: )[/img]
ASRock H370M-ITX/ac | Intel Core i5-8500 | SilentiumPC Fera 3 | HyperX Fury Black 16GB 2666MHz
Samsung 970EVO Plus 2TB | WD Blue 2TB | Seasonic SS-360GP | COOLTEK JB-U2 | LG IPS235P | Win 10 Pro
KasMen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KasMen »

Tak momentalne mam PC rozebranej uplne,barvim CD a DVD-ROMky,fotky zatim nema cenu davat. Pristi tejden jedu na chalupu,tam se bude dat neco poradnyho udelat :wink:
ASRock H370M-ITX/ac | Intel Core i5-8500 | SilentiumPC Fera 3 | HyperX Fury Black 16GB 2666MHz
Samsung 970EVO Plus 2TB | WD Blue 2TB | Seasonic SS-360GP | COOLTEK JB-U2 | LG IPS235P | Win 10 Pro
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

Jo to ja jsem taky zvedavej co z toho vznikne. Kdyz jsem zacinal uvazovat o modu tehle skrine mel jsem v planu vlastne jen zlepsit proudeni vzduchu a zmenit predni masku (pouze spodni cast) . No a nakonec protoze jsem potreboval vice mista pro disky jsem ji radeji predelal celou :oops:
warpeq
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od warpeq »

nevim jak planujes oteviraci bocnici, ale videl jsem nekde (vazne uz nevim kde :sad: ) nerealizovany navrhy na bocnici, ktera se otevirala veprostred a to vertikalnim rezem - tedy do stran... pokud by to bylo kvalitne udelany, vypadalo by to podle me dost stylove :twisted:
KasMen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KasMen »

warpeq píše:nevim jak planujes oteviraci bocnici, ale videl jsem nekde (vazne uz nevim kde :sad: ) nerealizovany navrhy na bocnici, ktera se otevirala veprostred a to vertikalnim rezem - tedy do stran... pokud by to bylo kvalitne udelany, vypadalo by to podle me dost stylove :twisted:
Tak to nechci,otevirat se bude vepredu,a mozna motorove :wink: ale to jeste uvidim
KasMen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KasMen »

ZdenekSveda píše:Jo to ja jsem taky zvedavej co z toho vznikne. Kdyz jsem zacinal uvazovat o modu tehle skrine mel jsem v planu vlastne jen zlepsit proudeni vzduchu a zmenit predni masku (pouze spodni cast) . No a nakonec protoze jsem potreboval vice mista pro disky jsem ji radeji predelal celou :oops:
predni masku budu mit podobnou,ale neni to opiceni,fakt :oops:
//EDIT: podobne udelanou............
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

No mě to neříkej :-D , to jestli se po někom opičíš nebo děláš něco co je sice něčemu podobné ale jde v tom vidět vlastní originální si každý uživatel fóra zhodnotí časem sám.
warpeq
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od warpeq »

to chceš, aby se celá boènice otevírala do strany? když to dìlá motorek, je to pochopitelnì stylovìjší, ale celá boènice mi pøijde dost, mno, nevim, divná... samozøejmì, že jde o vìc názoru a ve finále to bude hezky, ale pøijde mi to divny, prostorovì nároèný øekl bych :lol: :oops: 8-)
KasMen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KasMen »

warpeq píše:to chceš, aby se celá bočnice otevírala do strany? když to dělá motorek, je to pochopitelně stylovější, ale celá bočnice mi přijde dost, mno, nevim, divná... samozřejmě, že jde o věc názoru a ve finále to bude hezky, ale přijde mi to divny, prostorově náročný řekl bych :lol: :oops: 8-)
no s motorkem jeste nevim a kdyz do ni budu davat plexi tak ji nemuzu rozriznout na pul 8-)
KasMen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KasMen »

dneska sem dostrikal obe mechaniky
Obrázek

a mam nohu v sadre,takze toho moc nemuzu delat :sad:
LuckeR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LuckeR »

Co je to na tej vrchnej mechanike rozotrety sprej alebo naschval robeny efekt ? :o
KasMen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KasMen »

LuckeR píše:Co je to na tej vrchnej mechanike rozotrety sprej alebo naschval robeny efekt ? :o
To ja naschval,udelam to i na ty druhy,vypada to pekne :wink:
Dugles
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dugles »

Rezatej mod? :?
MB:MSI 915P Combo2, CPU:Intel pentium 4 (3,40 GHz), VGA(GPU) radeon X700 (256MB), Ram 1024MB, skrin:Aerocool AeroEngine Gamer Case
KasMen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KasMen »

Dugles píše:Rezatej mod? :?
EE,tenhle jeste zatim ne

Bude cerno-stribrnej a modry svetylka :wink:
Dugles
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dugles »

No tak teda nechapu proc jsi dal tem mechanikam pruhy? Se spis pouziva u rezatejch ne? Mno sem zvedavej
MB:MSI 915P Combo2, CPU:Intel pentium 4 (3,40 GHz), VGA(GPU) radeon X700 (256MB), Ram 1024MB, skrin:Aerocool AeroEngine Gamer Case
KasMen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KasMen »

Dugles píše:No tak teda nechapu proc jsi dal tem mechanikam pruhy? Se spis pouziva u rezatejch ne? Mno sem zvedavej
Ja newim,proste se mi to libilo :-D
Dugles
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dugles »

Aha taky dobrej duvod :-D ale podle me to tam asi moc ladit nebude... ale fakt moc nevim co mas v planu tak do toho nechci kecat...

//Stoobi - promazáno OT, tohle není chat
Dugles
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dugles »

njn--mas ten nakres? :?
kukinko
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kukinko »

mam tu istu case... ciernu so striebornymi detailami.... ten fan vpredu som dal tiez modry, ale do toho kusku plastu v tvare windows som len navrtal dierky do tych jamiek .... taky "light" mod ... ale casom tto komplet prerobim .... mozno sa necham inspirovat.... :comp:
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

kukinko píše:mam tu istu case... ciernu so striebornymi detailami.... ten fan vpredu som dal tiez modry, ale do toho kusku plastu v tvare windows som len navrtal dierky do tych jamiek .... taky "light" mod ... ale casom tto komplet prerobim .... mozno sa necham inspirovat.... :comp:
Mel jsem tu samou, taky jsem nejdriv jen odvrtal ty diry v tom stribrnem plastu, ale to je celkem k nicemu. Chce to rozhodne udelat diru v plechu, protoze ten dela jinak peklnej rachot jako u kazdych original "mrizek", a pak uz je jedno co bude na predku. I kdyz ten plast odvrtanej taky nebyl nic moc, porad to ma dost malej pruchod vzduchu, takze to nejvic nasava pres spodni otvor mezi maskou a skrini. To se pak da vyuzivat jako celkem dobrej vysavac, takze to rozhodne nemuze stat nekde na zemi. Jinak ty casy obecne nic moc, j¨sou na tom pouzity dost tenky plechy, ale kdyz to clovek cely predela k obrazu svemu (treba jako u me) tak z toho jde jakz takz neco vytvorit.
Odpovědět

Zpět na „Projekty“