Notebooky Compaq Evo 600 serie.Kde na ne sehnat drivery???

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
Pavloš
Začátečník
Začátečník

Notebooky Compaq Evo 600 serie.Kde na ne sehnat drivery???

Příspěvek od Pavloš »

Kde se dá na tyto notebooky sehnat: Power Management na nastavení rychlosti procesoru,záření displeje,či nastaení po jaké době se má vypnout hardisk,dipslej apod.
zatím jsem na stránkách HP hledal ale jelikož moje english je slabá atím sjem nenašel.Našel jsem tam drivery na grafiku,na zvukovku,chipset utilitu atd.
Dále jsem tam našel: LidSwitch Policy což jsem myslel že ja na ovlládání úspory a spoření ale jen to ukazuje co je navolené.tím pádem změním si spořič v nastavení zobrazení tak se to změní i tady v tom programu to je tak vše.Díky
Osobně mám N620c s Intel Pentiem-M 1.5GHz.
jde je prostě o komplet nastavení spoření,napájení a záření lcd.
Pavloš
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pavloš »

Tak jsem stáhnu Enhanced a nějaký další sw ale nic z toho neumožňuje nastavit,záři LCd,a po jaké době se má kdy co vypnout apod.
ten LidSwitch Policy když spustím mě jen přenastaví to co jsme nastavil v nastavení obrazu spořiče,ve spoření.Tak mě ten sw přenastaví dobu kdy jede notebook na zásuvku nebo baterku,např.změní časy u vypnutí hardisku a Lcd to je vše.Změní to sám na pevně nasatvené hodnoty já to nemůžu navolit.A jen mě to ukáže.Prostě naprd.
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“