Vypadávání obrazu díky přehřívání poradíte?

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
jauznevim
Nováček
Nováček

Vypadávání obrazu díky přehřívání poradíte?

Příspěvek od jauznevim »

Mám grafiku GeForce 6600 GT a padá obraz díky přehřívání hlavně při hrách, ventilátor jede naplno,ale dost rachotí.Poradíte co s tím či jak ji legálně zlikvidovat aby mi uznali záruku?
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

No to si snad děláš legraci s tou legální likvidací, tohle tady řešit nebudeme :evil:

Jestli je to kvůli přehřívání (jaký máš teploty ?) tak asi pomůže zlepšít chlazení - lepší průvan v case, jestli není dostatečný, lepší chaldič (třeba něco jako Zalman 700F nebo jeho napodobeniny od Primecooleru)
Goldnoob team proud member!
jauznevim
Nováček
Nováček

GeForce 6600

Příspěvek od jauznevim »

díkes ale dotaz ...pokud přehodím chlazení tak nestratím záruku?Navíc dle mě bude nakousnutý chip,protože chlazení v keysu mám dobré.nmeříkám že vynikající ale uchladí mě to v pohodě.Nevíš o nějakém testu který bu grafiku po této stránce otestoval?Abych věděl jestli ji můžu reklamovat. Netaktoval sem ji a ani Pc.Zatím díkes

Jo a jaké jsou teploty?Bez zátěže 53C a nejvíc co sem zahlédl bvylo 86C

//edit Thellwin - sloučeny dva posty do jednoho (používej EDIT)
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Pokud přehodíš chladič, tak záruku neztratíš, ale při případné reklamaci je nutné tam vrátit ten originální chladič zpátky.

Hm, ty teploty jsou mírně vyšší, než by se mě osobně líbilo, ale zase nic strašlivýho.

To padá obraz znamená přesně vlastně co ?
Goldnoob team proud member!
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“