mp3 player - ktory si vybrat?

Mobily, PDA, MP3/MP4, tablety, el. čtečky, navigace a ostatní vč. technologií (bluetooth ap.).

Moderátor: CageJ

Odpovědět
dagda
Nováček
Nováček

mp3 player - ktory si vybrat?

Příspěvek od dagda »

nazdar, mam dilemu. som tu prvykrat na vasej stranke, cielene vyhladanej, nahodne najdenej, potrebujem poradit: chystam sa kupit dobry mp3 player. mam vyhliadnuty iPod s 30 giga pamatou. mam aj laptop, v ktorom mam skoro 20 giga hudby. vsetko to planujem dat do tej malej srandicky a laptop odlahcit, rozumej - vymazat podstatnu vacsinu. ale isty mlady clovek mi povedal, ze to nejde, lebo ipod potom automaticky pri kazdom pripojeni stiahne vsetku hudbu znova do pocitaca. nejako sa mi to nezda, no ale clovek nikdy nevie, tak skusam sa dozvediet viac.
potom mi navrhol iny, zen vision, tiez dostupny s kapacitou 30 giga pamate, len kapanek drahsi. to by az tak nevadilo. (ten chalan ma 12, neobchoduje, takze mi nepodsuval svoj biznis, ak by vase uvahy viedli tymto smerom :))

takze moja otazka znie: je to o tom iPode pravda?

a dalsia: ktory sa podla vas viacej oplati? mate niekto skusenosti?

dakujem za kazdy nazor.
este zijem...
Protlak
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: mp3 player - ktory si vybrat?

Příspěvek od Protlak »

kazdopadne sou na trhu lepsi prehravace nez iPOD za stejnou cenu. Presny modely ti ted nereknu ale skus hledat =)
PC: C2D E6400,Gigabyte GA-965P-DS4, 2GB DDR2 800, GF 7600GS, celkem 500 GB na HDD, 19" LCD PHILIPS 190S6
NTB: Asus A6Kt TurionMT34 1.8ghz, 1GB RAM, X1600, 100GB HDD
dagda
Nováček
Nováček

Příspěvek od dagda »

este zijem...
dagda
Nováček
Nováček

Příspěvek od dagda »

este zijem...
dagda
Nováček
Nováček

Re: mp3 player - ktory si vybrat?

Příspěvek od dagda »

Protlak píše:kazdopadne sou na trhu lepsi prehravace nez iPOD za stejnou cenu. Presny modely ti ted nereknu ale skus hledat =)
ps: rada by som vedela, co ipodu chyba? tak informacne, aby som bola v obraze. fakt sa do techniky velmi nerozumiem...
este zijem...
koza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od koza »

ne ajpod nestáhne hudbu znova do poče.. ale pokud chceš nějaký ultra funkce tak si ipod nekupuj... ipod je pro styl... :wink:
dagda
Nováček
Nováček

Příspěvek od dagda »

dik za info.
co ja potrebujem, je zodpovedajuca kapacita za tu cenu, ktoru som momentalne schopna zaplatit. pohodlne a jednoduche vyhladavanie, dost vykonna bateria, atd atd. take prakticke veci.
zda sa mi ten philips celkom fajn. navyse som ten isty nasla na e-bay za cca 130 libier. takze fakt dobra cena.
este zijem...
Phillip J. Fry
Nováček
Nováček

Příspěvek od Phillip J. Fry »

zkus se podivat na zahranicny netové obchody, často tam mají mp3 přehrávače za skvělou cenu a ani ty přehrávače u nás a pochybuji že i na slovensku seženeš. Jukni třeba na ten francouzskej netovej obchod(ted nevim jak se menuje:( a v nem se da platit dokonce i čekými a slovenskými korunami....
Odpovědět

Zpět na „Mobilní zařízení, el. čtečky a tablety“