informace o zdroji

Problémy, rady a vše ostatní k PC zdrojům, UPS, napájení a voltážím, wattmetrům i počítání spotřeby.
Odpovědět
dalik
Nováček
Nováček

informace o zdroji

Příspěvek od dalik »

Potreboval bych poradit.Pokud mam zdroj a potrebuji ho použít jako "trafo" a ne do počítače tak jak ho mam zapnout.Pokud ho jen tak připojim tak nedela nic potrebuji ho zapnout.A pokud by někdo věděl na jakych konektorech je kolik voltu a na jakem dratě tak mi prosim pomožte ja si vubec nevim rady.prosim pokud něco o tom vite tak mi napiste odpověď a nebo na email dalibor.vagner@seznam.cz. Předem děkuji
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

no zaprvý by napětí na drátech mělo bejt napsaný přímo na zdroji. zapnutí ATX zdroje provedeš mam dojem takhle:
natočíš ten konektor na sebe tak aby ta "pojistka konektoru" byla nahoře. v dolní řadě "pinů" propojíš 3. a 4. z leva nějakym drátem. mělo by to běžet.
SleepY.664
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SleepY.664 »

crashPC píše:natočíš ten konektor na sebe tak aby ta "pojistka konektoru" byla nahoře. v dolní řadě "pinů" propojíš 3. a 4. z leva nějakym drátem. mělo by to běžet.
Nebo prostě spojit zelenej a černej drát :roll:
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

dpc! už ani neumim strany!!! :-D nějak sem se do toho zamotal. sory. měl by to bejt zelenej a černej a nebo černej a bílej z protilehlýho rohu... btw teť koukám že o jeden thread vejš je to názorně pěkně napsaný i s fotkou!!!
Snorri
Nováček
Nováček

Příspěvek od Snorri »

Zapnutie ATX zdroja - spojenim 3 a 4 pinu /zeleneho a cierneho kabla/ na konektore do dosky. /pozor, niektore zdroje sa mozu poskodit pri behu na prazdno, odporuca sa zatazit.../

Zlty kabel - 12V
Cerveny kabel - 5V
Cierny kabel - 0V - minus
a orandzovy je myslim 3.3V
http://www.bside.sk

P4 506 @ 3Ghz, 2*512MB RAM DC, RX800GTO 580/1100, 3DMark2k5 5600b.
dalik
Nováček
Nováček

diki

Příspěvek od dalik »

diki moc jste mi pomohli...
Odpovědět

Zpět na „Počítačové a záložní zdroje“