Repase baterie DELL
Moderátor: Don
- lukypa
- Nováček
-
Repase baterie DELL
Zdravím, nevíte někdo jak je to s resetem delláckých baterií, Mám dell latitude C 610 a KO baterii, li - ion články není problém sehnat, ale po přehození se baterie odmítá zprovoznit, když podržím tlačítko kontroly stavu nabití baterie tak se po chvíli rozsvítí všechny diody, ale baqterie se nenechá ani nabít, ani nepouští napětí. Třeba u compaq armada jsem takový problém neměl, tam jsem si přehodil články a baterka frčela bez problémů. Nevíte někdo jak tu blokaci obejít popř. jak baterku resetovat? Předem Děkuji za odpovědi.
AMD Athlon 1900+/ Grafika: ATI Radeon 9600 XT 256 Mb DDR II /Deska: ASUS A7V880/Paměť: 1024 Mb, 400Mhz/Zvuk: integrovaná/
- petr_
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Sleyo
- Nováček
-
Ludia nasli ste daco na to ?
Ja Vam mozem poradit len program Smart Battery Workshop alebo daco podobne ono to zalezi od "Power Gauge" cipu tak sa tomu nadava. Tie softy to vedia spravit niesu ale pre Win free a v linuxe niesom profik a keby aj neviem tie udaje interpretovat lebo nemam popis jej Flash. Ak na daco pridete pastnite sem.
Ja Vam mozem poradit len program Smart Battery Workshop alebo daco podobne ono to zalezi od "Power Gauge" cipu tak sa tomu nadava. Tie softy to vedia spravit niesu ale pre Win free a v linuxe niesom profik a keby aj neviem tie udaje interpretovat lebo nemam popis jej Flash. Ak na daco pridete pastnite sem.