------ Build started: Project: struktura, Configuration: Debug Win32 ------
Embedding manifest...
The system cannot find the path specified.
Project : error PRJ0002 : Error result 1 returned from 'C:\WINDOWS\system32\cmd.exe'.
Build log was saved at "file://c:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\Visual Studio 2005\Projects\struktura\struktura\Debug\BuildLog.htm"
struktura - 1 error(s), 0 warning(s)
========== Build: 0 succeeded, 1 failed, 0 up-to-date, 0 skipped ==========
Problem pri kompilovani vo vs2k5
- FPS_n00b
- Začátečník

Problem pri kompilovani vo vs2k5
ahoj, ked si vo visual studio 2005 dam skompilovat nejaky program(kludne aj hello world) alebo dam buildnut .exe tak mi to vyhodi toto
cize .exe mi to nevytvori nikdy, ked dam ignorovat chyby tak mi ho aspon spusti, ale aj tak suxx, neveite co s tym ?
- NoTHX
- Středně pokročilý

-
- next_ghost
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- zombux
- Odborník PCT

jsi OTnext_ghost píše:Když si člověk píše vlastní Makefile a na psaní používá textovej editor, kterej je určenej výhradně na psaní textu a ne na bastlení všelijakejch nesmyslů do něčeho, čemu to řiká projekt, tak nemá problémy něco zkompilovat
ignorelist: kremrole a dezoláti
- FPS_n00b
- Začátečník

v logu je totoNoTHX píše:hm... něco to nemůže najítThe system cannot find the path specified.copak se píše v tom logu?
koukni se co to nemůže najít a v nastavení VS2k5 to oprav
pise sa tam iba to iste co som sem skopiroval z vystupu
- next_ghost
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
To vypadá, že soudruzi z Microsoftu někde udělali chybu, protože v tom poslednim příkazu je nějak moc uvozovek. Mrkni se tak za měsíc na microsoft.com jestli nevyjde patch.
GUI se nenaklikává, GUI se píše. A když už chceš mermo mocí něco naklikávat, tak se na to používá GLADE, kterej z toho stejně vygeneruje přehlednej XML skript.zombux píše:jsi OTv textovým editoru se mimo jiné dost blbě naklikává GUI