Problém s příliš velkým rozlišením

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
DJPepik
Nováček
Nováček

Problém s příliš velkým rozlišením

Příspěvek od DJPepik »

Mám problém. Mám notebook s rozlišením 1400x1050. Na tomto notebooku převážne pracuju, takže takto vysoké rozlišení je při psaní a čtení textů po delší době již celkem nepříjemné. Potřeboval bych program, který by mi udělal vše velké jako bych měl nastaveno rozlišení 1024x768. Ten notebook má samozřejmě LCDčko a když nastavím toto rozlišení normálně ve woknech, tak se mi obraz lehce rozmázne, z čehož mě také po delší době bolí oči... Prosím pomozte. Nikde jsem nenašel rozumné řešení mého problému...
Quakes
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Quakes »

Nastavení velikosti písma ve Windows (popisky, lišty atd..) je možné zvětšit ve Vlastnostech zobrazení – Vzhled (kliknout na plochu - vlastnosti), tam je možné si upravit třeba i velikost ikon a mnoho dalších věcí.
Velikost zobrazení písma při práci třeba ve Wordu je možné nastavit přímo v programu – měřítko zobrazení v %.
Velikost textu jde nastavit i v prohlížečích jako je třeba Internet Explorer nebo Mozilla Firefox.
Intel Core i7-4930K 3,4GHz + Zalman CNPS14X, deska ASRock X79 Extreme9, 4x4GB RAM CRUCIAL Ballistix, SSD Crucial MX200 500GB + HDD 500GB, grafika Asus GeForce GTX 1070, case Corsair 300R Carbide Series, zdroj Seasonic X-650, zvukovka Asus Xonar Phoebus, DVDRW + BD-RE
Sbírka 14 ks mini PC Shuttle X + sbírka 100 ks grafických karet
Notebook – Asus M70V - Core 2 Duo P8400 2,26GHz, 17“ WUXGA, 4GB RAM, SSD Intel X25M 80GB a HDD WD 320GB, ATI Radeon HD3470, BD-ROM
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“