TV out - zkušenosti
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- sensistar
- Nováček

TV out - zkušenosti
Chtel bych se zeptat jake mate skusenosti s divanim se filmu na komplu pres TVout??? Na monitoru je to samozrejme mnohem lepsi co se tyce kvality a barev to je jasne ale co u TV??? Ja kdyz se na moji MSI GFX5900SP VTD divam na televizi, tak se mi zda ze v urcitych rychlejsich nebo vice detailnejsich zaberech se obraz jakoby trhal nebo tak neco. Nevim jak bych to presne popsal vypada to jako by sel do televize obraz jakoby rozkouskovany horizontalne na tri dily a pak se tam snazil "slepit" ale mezi tema prechodama jsou videt takove jakoby cary, nebo jakoby ty tri dily (nekdy se mi zda ze jich tam je i vic nebo i min podle zaberu) do sebe presne nezapadly a byly od sebe trosicku posunuty. V ovladace mam 53.03 a nastaveny je mam ze maji klonovat obraz. Zapojeny to mam tak ze z grafiky pres s-video to jde na vstup do videa pres cinch a pak to jde do televize pres koax.
- Butch
- Středně pokročilý

1) vyndej anténu, pokud už jsi tak neudělal.
2) zkus pouze jeden obraz(přepni na TV aby zhasl monitor).
Tvému CPU by to nemělo sice dělat problémy, ale zkusit to můžeš.
2) zkus pouze jeden obraz(přepni na TV aby zhasl monitor).
Tvému CPU by to nemělo sice dělat problémy, ale zkusit to můžeš.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Naex
- Začátečník

- vogo
- Začátečník

-
- Wiruz
- Pokročilý

no ja zase tak dobre zkusenosti namam, u jedne grafiky jsem ho nerozdejchal vudec (sla na reklamaci) a u te novejsi to byla desna kvalita, ale co by clovek chtel od MANLI, jeste ze sla z domu
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64

- Jirass
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
hm
Já mam obraz na televizi slušnej, ale co mě nejde, je aby do televize lezlo něco jinýho, než je na monitoru. Třeba pustit dětem pohádku a já mohl dělat cokoli jiného. Používám ForceWare53.06 XP. Jde to vůbec v Nview? 
Intel + NVidia.
- random
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Slezman
- Středně pokročilý

Já mám zkušenosti s MX440 a to dobré (cinch-cinch), ale s novou FX5700 mám prd, protože idioti z MSI mi dali redukci pro verzi VTD, místo TD, takže sháním redukci Tv-out(S, 4 kolik) - - - - > cinch
Mimochodem, brňáci, kde to můžu sehnat?
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
- vogo
- Začátečník

-
Re: hm
jasne ze to de,jen staci si spravne nastavit prekryti vrstev, a nebo pouzit TV jako rozsireni pracovn plochy, presunout tam prehravac, a hodit ho do FULL SCRENUJirass píše:Já mam obraz na televizi slušnej, ale co mě nejde, je aby do televize lezlo něco jinýho, než je na monitoru. Třeba pustit dětem pohádku a já mohl dělat cokoli jiného. Používám ForceWare53.06 XP. Jde to vůbec v Nview?
- sensistar
- Nováček

- sket
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
moje zkusenosti s TV outem: sem si stim hral pul dne a pak to rozchodil. ale nedokazu dostat do telky vic jak 60Hz pritom je to 100Hz 
Gigabyte EP35-DS4, C2D E8400 400FSB 3.6ghz, 2x1024MB 800MHz Geil CL4, Asus GTX260, 2x F1 640Gb Samsung, NEXUS 500W, Zalman Reserator 1 + Laing DDC 12V DDC-1 Plus (vodnik) chladi CPU a GPU,
S/pdif > Marantz Sr5002 > B&W CDM1, B&W 683, Panasonic TH-42PZ80EA
S/pdif > Marantz Sr5002 > B&W CDM1, B&W 683, Panasonic TH-42PZ80EA
- Naex
- Začátečník

Taky shánim, protože ty blbouni od MSI maj nějaký nestandartní zapojeníSlezman(CZE) píše:Já mám zkušenosti s MX440 a to dobré (cinch-cinch), ale s novou FX5700 mám prd, protože idioti z MSI mi dali redukci pro verzi VTD, místo TD, takže sháním redukci Tv-out(S, 4 kolik) - - - - > cinch
z GK. Co mě to dalo práce než jsem sehnal 9-ti pin a von je jinak zapojenej !!! Kdybys veděl zapojení, třeba by nám stačilo si to vyměnit.
AMD 8320, 32 GB, MSI 990FX Gaming, Sapphire 78xx
Pokud jsi v mém domě - chovej se podle mých pravidel. Pokud nechceš - odejdi !
Pokud jsi v mém domě - chovej se podle mých pravidel. Pokud nechceš - odejdi !
- kubat radovan
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Nevíte někdo o nějaký grafický kartě do PCI s TV-Outem ? Po některých jsem se díval a našel jsem jedině MX-400, která ovšem nemá ten výstup. Je mi jedno jaká by to byla karta jen aby měla TV-Out. Poradí mi někdo ?
AMD Athlon 64 3200+, Arctic cooling Silencer 64,
MicroStar K8T NEO FIS2R - VIA K8T800, Kingston DIMM 2x 256 MB DDR 400MHz Dual Channel Kit,
Original ATi Radeon 9700 @ 9700 Pro + VGA Silencer, SATA SeaGate Baracuda 120 GB
MicroStar K8T NEO FIS2R - VIA K8T800, Kingston DIMM 2x 256 MB DDR 400MHz Dual Channel Kit,
Original ATi Radeon 9700 @ 9700 Pro + VGA Silencer, SATA SeaGate Baracuda 120 GB
- messinger
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- kubat radovan
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Jistě, ale to jsou karty do AGP a já potřebuju do PCI slotu.messinger píše:Vzdyt TVout ma snad kazda FX...?kubat radovan píše:Nevíte někdo o nějaký grafický kartě do PCI s TV-Outem ? Po některých jsem se díval a našel jsem jedině MX-400, která ovšem nemá ten výstup. Je mi jedno jaká by to byla karta jen aby měla TV-Out. Poradí mi někdo ?
AMD Athlon 64 3200+, Arctic cooling Silencer 64,
- sensistar
- Nováček

Tak se zkosel odpojit tu antenu od videa a moc to nepomohlo, mozna trosku. Sice kamos mi tvrdil kdyz sem mu ukazoval ty vady jak sem vam popisoval vyse, ze nic nevidi ale napodruhe si toho taky vsiml. Neni to nic hroznyho, mozna sem az velkej puntickar ze tam vidim kazdou nedokonalost ale na monitoru tohle to nedela. Nemuze to byt treba kabelem (S-video/cinch) nebo dokonce videem? Tak me ted tak napada nevite nekdo jakej je rozdil mezi S-videem a cinchem??? Pripada mi to nejaky divny kdyz se ten TVout da pripojit jak pres cinch tak pres S-video kdyz cinch ma jen jeden vodic(zivej)+stineni a S-video ma 4 koliky.

- sensistar
- Nováček

TV
Tak se zkosel odpojit tu antenu od videa a moc to nepomohlo, mozna trosku. Sice kamos mi tvrdil kdyz sem mu ukazoval ty vady jak sem vam popisoval vyse, ze nic nevidi ale napodruhe si toho taky vsiml. Neni to nic hroznyho, mozna sem az velkej puntickar ze tam vidim kazdou nedokonalost ale na monitoru tohle to nedela. Nemuze to byt treba kabelem (S-video/cinch) nebo dokonce videem? Tak me ted tak napada nevite nekdo jakej je rozdil mezi S-videem a cinchem??? Pripada mi to nejaky divny kdyz se ten TVout da pripojit jak pres cinch tak pres S-video kdyz cinch ma jen jeden vodic(zivej)+stineni a S-video ma 4 koliky.