Problem s pc - asi disk?

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
maraso
Nováček
Nováček

Problem s pc - asi disk?

Příspěvek od maraso »

Zdar lidi, mam problem s pc a fakt uz nevim co stim. Od jiste doby se mi zacalo kousat pc, vetsinou v kombinaci ie + pustena hudba ci film (i v jinych pripadech...ale ve hrach vetsinu ne) . Divne ale je, ze to co jsem napr pred kousnutim ulozil nebo smazal tak je vsechno pryc, nebo se naopak objevi.Defakto teprve az kdyz vypnu pc klasicky, mam jistotu ze mam vse ulozene, jinak mi ty data proste mizi nebo se objevuji. Mam v pc 2 disky a myslim ze by to mohlo byt jednim z nich. ale kdyz jsem je zkousel odpojit a jet jenom na jednom a pak zas na druhem, tak to delalo tez.
Moje konfigurace:
Jetway polaris kt400A(zkousena jina, bez vysledku), 2*256mb ddr 266mhz A-data - zkouseny jine moduly, bez vysledku, Athlon 1800xp(zkousen jiny, bez vyledku) gf3 200TI 64mb(zkousena jina grfika, delalo to to same), zvuk karta cm8.. nevim ale vyndal jsem ji a dela to porad, sitovka 3COM stejny vysledek jako u zvukovky, 1* HDD western 7200ot 10gb - systemovy, 1* HDD seagate 5400ot 40gb - datovy, cd-rom 52* samsung, ffd, Zdroj 350w eurocase - zkousen jiny bez vysledku, klavesnice genius, mys genius net-scrol, monitor aoc 7k - zkousen jiny.

diky vsem za rady, uz ten kram asi hodim z okna :-D
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“