Socket 754 + AGP

Vše ohledně rad s nákupem a srovnání desek - libovolný výrobce, socket i čipset.

Moderátoři: Eddward, PKBO

Jenna
Nováček
Nováček

Socket 754 + AGP

Příspěvek od Jenna »

Poraďte mi prosím s výběrem desky pro S754.Měla by mít co nejlepší vlastnosti pro přetaktování a AGP slot.Díky
pilarius
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pilarius »

No podle tveho prispevku usuzuji, ze na cene nezalezi... proc ne treba DFI ? :)
DFI LanParty UT NF3 250Gb
http://www.okcomputers.cz/dfi-lanparty- ... b/d-54097/
Lukfi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukfi »

Výkaly prosím umisťujte do záchodové mísy a nikoliv diskuzního fóra.
Jenna
Nováček
Nováček

Příspěvek od Jenna »

Díky moc chlapi.Tak já ji teda zkusím.
pilarius
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pilarius »

Lukfi píše:na alzasoftu je levnější
Abyste rozumeli, ja tim ze davam odkazy na CZC nemyslim, abyste to u nich kupovali :-D . Davam tam odkazy protoze maji dobre hledani, maji to prehledne a u produktu davaji podrobnosti - proste mi to vyhovuje. Ja osobne tam treba taky nenakupuju :wink: . Jenomze takhle proste nehledam podle ceny chapejte...
Jenna
Nováček
Nováček

Příspěvek od Jenna »

V pohodě.Ale fakt moc díky.Zrovna jsem na ni koukal a na tom alzasoftu je opravdu nejlevnější.
Lukfi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukfi »

pilarius píše:
Lukfi píše:na alzasoftu je levnější
Abyste rozumeli, ja tim ze davam odkazy na CZC nemyslim, abyste to u nich kupovali :-D . Davam tam odkazy protoze maji dobre hledani, maji to prehledne a u produktu davaji podrobnosti - proste mi to vyhovuje. Ja osobne tam treba taky nenakupuju :wink: . Jenomze takhle proste nehledam podle ceny chapejte...
na CzC dává odkazy hodně lidí, ale OKComputers zrovna neznám...
Jenna
Nováček
Nováček

Příspěvek od Jenna »

No doufám že S754 ještě chvilku vydrží.Neví někdo který měsíc má přijít nový socket od AMD?
pilarius
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pilarius »

Jenna píše:No doufám že S754 ještě chvilku vydrží.Neví někdo který měsíc má přijít nový socket od AMD?
AM2 bude 23.5.2006...takze u nas tak 1.-3. tyden v cervnu :wink: . Uz je i dostupna deska pro AM2 ted... http://www.alzasoft.cz/d61909/dfi-lanpa ... -scam2.htm .
Hlavni prinos AM2 abych to tak rekl (napsal) bude pravdepodobne zlevneni 939 :-D .
Jenna
Nováček
Nováček

Příspěvek od Jenna »

No to je jasný že ceny pujdou dolů.To je pokaždé když se objeví něco nového.Aby to už ale bylo.
Lukfi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukfi »

Jenna píše:No doufám že S754 ještě chvilku vydrží.
sc754 vydrží ještě docela dlouho (myslím že do konce roku 2007), ale nebudou do toho nový procesory, jen 90nm Semprony a možná A64 Venice. sc939 bude ukončen koncem 2006.
btw Alzasoft pořád prodává i Athlon 64 2800+ Newcastle, že by se ještě pořád vyráběly?
Jenna
Nováček
Nováček

Příspěvek od Jenna »

Do S754 mám Athlona64 3000+ Venice.Zkusím ho taktnout,koupím novou grafárnu a snad budu mít do konce roku vystaráno.Na AM2 bude podle mne vhodné přejít až se trošku zaběhne na trhu a mezi uživateli.
Lukfi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukfi »

Jenna píše:Do S754 mám Athlona64 3000+ Venice.Zkusím ho taktnout,koupím novou grafárnu a snad budu mít do konce roku vystaráno.Na AM2 bude podle mne vhodné přejít až se trošku zaběhne na trhu a mezi uživateli.
To taky, ale hlavně až budou 65nm procesory. 90nm se daj pořídit i na sc939 a na srovnatelnej výkon si vystačej s levnějšíma pamětma.
Jenna
Nováček
Nováček

Příspěvek od Jenna »

Ta deska AM2 na Alzasoftu je sice výborná ale 7700,- je dost.A navíc crossfire.ATInám moc nefandím.
Lukfi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukfi »

prosimtě tu desku nemaj ani na předobjednávku, to akorát nějaká lamka tady vymyslela že jí maj "dostupnou" :sly: cena se může do vydání ještě změnit a btw je to DFI LP ty sou dycky drahý
Jenna
Nováček
Nováček

Příspěvek od Jenna »

No jak říkám,bude lepší si počkat a ono už se to nějak vyvrbí.Jenomže to takhle bude pořád.Něco koupíš a za dva měsíce tě to mrzí.
Jenna
Nováček
Nováček

Příspěvek od Jenna »

A nebo bude lepší koupit DFI nF4 Infinity ,která má PCI místo AGP.Stejně budu kupovat novou grafiku tak už bude podle mne zbytečné investovat do AGP.A navíc je taky výborná pro OC.
pilarius
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pilarius »

Lukfi píše:prosimtě tu desku nemaj ani na předobjednávku, to akorát nějaká lamka tady vymyslela že jí maj "dostupnou" :sly: cena se může do vydání ještě změnit a btw je to DFI LP ty sou dycky drahý
Hmmm, napsal jsem dostupnou a myslel jsem v nabidce...no tak se omlouvam no, staci ? :oops:
EfineSS
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od EfineSS »

Ano, urcite by bylo lepsi poridit desku s PCI-Ex.. DFI je dobra znacka, ma dobre nastaveni BIOSu, ale co je konkretne u NF4x Infinity hrozny, je jeji layout, obzvlast umisteni chipsetu a jeho vetracek..
Ryzen 5 5600X, ASRock Fatal1ty B450 Gaming K4, Gigabyte Radeon RX 5700XT Gaming OC
Jenna
Nováček
Nováček

Příspěvek od Jenna »

Určitě přejdu na PCI-Exp...Přechod z AGP je velký krok kupředu.A DFI NF4x Infinity má výborné vlastnosti pro OC takže tu koupím asi taky.Nebo je něco lepšího pro 754ku?
Odpovědět

Zpět na „Rady s nákupem a porovnání“