Stažení hudby z externího zařízení do pc
- šmaky
- Nováček

-
Stažení hudby z externího zařízení do pc
Zdravím všechny. Rád bych se zeptal, mám zařízení SONY MDS-JE510, klasicky řečeno minidisc.Je možné stáhnout z tohoto minidiscu hudbu do pc? Jaký program je k tomu vůbec potřeba, do kterého se ta hudba zkopíruje, jestli to vůbec jde.Mám dost hudby na minidiscu a chtěl bych to nahnat do pc.Je k propojení obou věcí potřeba nějaké zvláštní kabely, nebo stačí na jedné straně klasické cinch a na druhé 3.5 jack? Dejte prosím info, moc by mě to zajímalo. Díky všem. 
- Fifi
- Středně pokročilý

Řešil jsem podobný problém. Nemohl jsem dostat nahraná data z Sony MD playeru MY-N710. USB konektor nefungoval v režimu mass storage. Tudíž nebylo možno data která na MD disku již byla dosta z něj. Komické je, že MD disk má jako příslušenství velice kvalitní mikrofon. Ale data z něj jsem byl nucen přetahovat přes kablík jack-jack (analog). Tedy docela nekvalitním spojem. Následně bylo nutné strávit hodiny při editaci zvuku. Nenašel jsem jiný způsob jak hudbu dostat ven. Jedině si koupit přehrávač se stolní MD mechanikou, ale to je finančně velmi náročné.
- šmaky
- Nováček

-
MINIDISC
Každopádně díky za info, já mám tu 510 a ta je udělaná jako stolní deck, takže ji mám jako komponent do věže, ale ikdyž jsem to propojoval z minidiscu cinchema a na druhém konci jsem měl jack 3.5 do pc, tak jsem to co toho pc nemohl stáhnout.Třeba na analog video je soupravička od firmy DAZZLE, ale tady vůbec nevím.