LAN komunikacia
Moderátor: Don
- Wallxhar
- Nováček

-
LAN komunikacia
mam pc, ked ho zapnem tak si od kamosa mozem nieco skopirovat, ale ide to iba cca 15 minut, potom uz sa na nikoho pc neda vstupit ani cez siet ani cez commander, kabel je v poriadku a aj router, ide o to ze to spojenie na kopirovanie ide len tych 15 minut, ale aj po tom ked uz nemozeme na seba vstupit tak mozeme chatovat a posielat si subory cez lanchat, skusal som preinstalovat windows ale nepomohlo to, aj router som resetol, poradte pls
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Wallxhar
- Nováček

-
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
a co jako? vsak o tom to je, master browser je pocitac, ktery jakoby "ridi" danou lokalni sit microsoft, masiny se na nem pomoci protokolu site MS domluvi a jede seWallxhar píše:ja nemam problem s netom, ten mi ide stale, ale ide o spojenie medzi pc, ta mi nejde
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
- Wallxhar
- Nováček

-
pavel.minarik píše:a co jako? vsak o tom to je, master browser je pocitac, ktery jakoby "ridi" danou lokalni sit microsoft, masiny se na nem pomoci protokolu site MS domluvi a jede seWallxhar píše:ja nemam problem s netom, ten mi ide stale, ale ide o spojenie medzi pc, ta mi nejde
jo chlape, ale ako mu to mam povedat ked mi takeho typka na sieti nemame a ak je to niekto s mikrosoftu tak mu asi nemozem zavolat bo ja nemam legalny windows
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
cože? jakej chlápek z microsoftu? co to meleš, master browser je prostě počítač, který je v dané síti zvolen jako řídící, pokud máš doménu, tak je to vždycky doménovej řadič, pokud ne, tak se na tom mašiny domluví sami, no a když ne, tak to může dělat takhle divní věciWallxhar píše:jo chlape, ale ako mu to mam povedat ked mi takeho typka na sieti nemame a ak je to niekto s mikrosoftu tak mu asi nemozem zavolat bo ja nemam legalny windows
PS: že máš nelegální windows nás tady na fóru nezajímá a ani to vlastně nechceme vědět, nelegální SW tu NEŘEŠÍME
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
- Wallxhar
- Nováček

-
no hej, ale mi taku doenu nemame, a co teraz? vsetco si len nastavime IP a podmasku siete a frcime dalejpavel.minarik píše:cože? jakej chlápek z microsoftu? co to meleš, master browser je prostě počítač, který je v dané síti zvolen jako řídící, pokud máš doménu, tak je to vždycky doménovej řadič, pokud ne, tak se na tom mašiny domluví sami, no a když ne, tak to může dělat takhle divní věciWallxhar píše:jo chlape, ale ako mu to mam povedat ked mi takeho typka na sieti nemame a ak je to niekto s mikrosoftu tak mu asi nemozem zavolat bo ja nemam legalny windows
PS: že máš nelegální windows nás tady na fóru nezajímá a ani to vlastně nechceme vědět, nelegální SW tu NEŘEŠÍME
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: