Zdravim Aky zdroj mi odporucite na moju zostavu? (vid. dole) Staci 350W???
Nedavno mi vyhorel 400W zdroj od KME (co je dost smejd znacka) a 300W "Premier" to neutiahne Ked zapnem napr. NFSMW tak mi grafika napise ze z dovodu nedostatocneho napajania znizila takty na KME to nerobila ale asi som ho pretazil...asi mal mensi realny vykon
Jaky silny zdroj potrebujem na moju zostavu??
- Shark NX
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jaky silny zdroj potrebujem na moju zostavu??
Notebook MSI VR 201X: CPU: Intel PDC T2330 Merom | Memory: 2x 1GB DDRII | GPU: intel X3100 | HDD: 160GB WD 5400ot SATAII | ODD: LG T20N | Mouse: Logitech V470 Bluetooth White | LCD: 12,1" 1280×800

- ZdenekSveda
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No 300W je urcte malo kvuli grafice, stacilo by mozna i 350W kvalitniho zdroje, ale ty se vetsinou delaji stejne 400W, takze kup 400W zdroj. Nejlip nejakej kvalitni at mas zaruku ze ho zase neodpalis, a taky ze do toho PC budes moct jeste par veci nacpat a porad to v pohode utahne. Nebo pokud do toho chces dat malo penez tak kup nejakej normalni 500W.
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
kup tohle a mas urcite vystarano.
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=34954
za 2000 to je dobra cena
PS: mas zapojeny pridavny napajeni grafiky?
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=34954
za 2000 to je dobra cena
PS: mas zapojeny pridavny napajeni grafiky?
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No, tak v tomhle se dá s ICEm jen souhlasit. Lepší zdroj si moc ani vybrat nemůžeš a za ty prachy je dokonalej. Já mám teď 500W verzi a maximální spokojenost. Tobě bude 400W s 20A na větvích bohatě stačit pokud neuvažuješ o nějakým rozšíření (třeba +2 mechaniky a dalších 6 disků).
Jedinej problém u mě s tímhle zdrojem nastal v tom že je tak tichoučkej, že mi teď dělá rachot jen CPU fan, takže budu muset ještě koupit pasiv aby byl absolutní klídek
Jedinej problém u mě s tímhle zdrojem nastal v tom že je tak tichoučkej, že mi teď dělá rachot jen CPU fan, takže budu muset ještě koupit pasiv aby byl absolutní klídek