F.E.A.R : Extraction point

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

matajon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

F.E.A.R : Extraction point

Příspěvek od matajon »

Sierra oznamila, ze chysta datadisk k FEARu, ktery se bude jmenovat Extraction Point.
www.bluesnews.com píše:ALMA RETURNS IN F.E.A.R.™ EXTRACTION POINT
The most critically acclaimed FPS of 2005 returns!

LOS ANGELES, CA –May 5th, 2006 – Vivendi Games’ Sierra Entertainment today announced that the first expansion pack for the award-winning PC title F.E.A.R.™ (First Encounter Assault Recon), is currently in development and will be unveiled at the forthcoming Electronic Entertainment Expo (E3) in Los Angeles.

F.E.A.R. is a paranormal action thriller presented entirely in first person, an unprecedented adrenaline rush of close quarters combat seamlessly melded with the spine-tingling, shocking intensity of the unknown.

F.E.A.R. Extraction Point kicks off where the original game ended – with a bang. The First Encounter Assault Recon Team (F.E.A.R.) returns to battle the now free Alma and her paranormal minions across a destroyed city. New locations, weaponry and enemies combine to take the F.E.A.R. franchise to new levels of action and suspense.

Developed by TimeGate Studios in conjunction with Monolith Productions, F.E.A.R. Extraction Point is an intense first person close-quarters combat experience that expands and continues the rich atmosphere and engaging, paranormal horror storyline first unleashed in F.E.A.R.

To get more information on F.E.A.R. please visit www.whatisfear.com.

F.E.A.R. Extraction Point is planned to ship for PC during Fall of 2006.
Post powered by Microsoft® Windows Vista™ Business
No trees or animals were killed during sending this message
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

F.E.A.R. mám, dohrál jsem a královsky jsem se u toho bavil...tohle by mohla být zajímavá záležitost :) ... už jenom proto, aby se dokončil vpodstatě otevřený konec hry...

EDIT:
2 Sent : Jo, asi je zbytečný se o tom dohadovat půl roku dopředu...ale jako info tenhle thread neni špatnej - například já o tom nevěděl :) ...Jiank od toho nic extra nečekám - bude to jen datadisk, ne nová hra...
Naposledy upravil(a) Rajče dne úte 9. kvě 2006, 14:45, celkem upraveno 1 x.
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Rajče píše:F.E.A.R. mám, dohrál jsem a královsky jsem se u toho bavil...tohle by mohla být zajímavá záležitost :) ... už jenom proto, aby se dokončil vpodstatě otevřený konec hry...
Což o to, zvedavej jsem na to taky, ale nejvíc me stejne baví to, jak se tu ted budou pul roku lidi dohadovat o tom jak to bude nabušeny, jak to bude naročny, jak se na to těší a pak to vsichni dohrajou za 4 hodiny i poslepu :roll: (a to se vyplatí :twisted: )
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

pidrik
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

re

Příspěvek od pidrik »

vraj to robi nejake mrdnute studio ktore ma dost shitne hry v spolupraci s monopolithom.....no nehcame sa prekvapit
h4__
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od h4__ »

me se fear libil,ma opravdu nadherny konec,i kdyz jsem uz od zacatku tusil,jak to zkonci...ale dle me,vetsina datadisku na velice kvalitni hry jsou spise propadaky....moc od toho necekam
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

h4__ píše:me se fear libil,ma opravdu nadherny konec,i kdyz jsem uz od zacatku tusil,jak to zkonci...ale dle me,vetsina datadisku na velice kvalitni hry jsou spise propadaky....moc od toho necekam
prave ze me napada vice kladnych datadisku.. clovek od toho (vetsinou za polovicni nebo tretinovou cenu) nemuze cekat tolik, jelikoz je to jen rozsireni neceho co uz tu bylo... jsou i dobre datadisky... k Jedy Knight 2, DOOM 3, Starcraft... clovek to nesmi brat jako novou hru... a podle toho to hodnotit. FEAR me bavil, ale ne tak jak sem od nej ocekaval... asi si ho znova nezahraju a tak trosku se mi tu povaluje...
Isghole
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Isghole »

o FEAR byl dost velky humbuk ohledne narocnosti atd. takze myslim, ze si kazdy uz odvodi hw naroky, co se tyce tohoto datadisku, a pokud ho bavila jednicka tak tohle rozhodne neopomene (vpodstate z povinnosti to zkusi)

me osobne se zaklad dost libil az na zvlastni konec v podobe jednoduchosti a malem a slabem poctu nepratel. jinak ta holcicka na konci.... :wink: nema to chybu, proste si to rika o pokracovani (jak v HL2) otevreny konec a nezodpovezeny otazky. myslim ze je to vcelku zajimavy zpusob jak najet na datadisk ke hre
Sestava: Athlon AM2 3500+ (1,8GHz), 2x1024 DDR GeiL dual (800MHz), Sata II WD 250 GB , GF Leadteck 8800GTX 756MB (500/1800),SB Audigy ES, Fortron Bluestorm 500W, repro Logitech 2.1 Z2200 THX, logitech G5
hlupak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hlupak »

ukazka s Novinarkse Beta verze 2levely( na GP):clanek,screeny

http://www.gamepark.cz/Clanek.asp?idC=1723
PetoS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetoS »

No podla nich to vyzera dost dobre, som na to fakt zvedavy...koniec fearu sa mi moc lubil, tak som zvedavy ako skonci toto :shock:
Bedas
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bedas »

neříkali náhodou, že EP pojede na stejným enginu jako klasickej f.e.a.r.??...když sem hrál f.e.a.r. tak fps mě lítalo kolem 40...ale když hraju EP tak to klesne i na 10 :o ....a to mám furt stejnej compl :?
CPU: AMD Phenom X4 9950 BE RAM: Kingston HyperX 1066MHz 4GB(2 x 2GB) Motherboard: Asus M2N32-SLI Deluxe HDD: SAMSUNG HD501LJ, 2x 500GB + 1TB Grafika: ASUS ENGTX275 896MB
..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..:: Water cooling ::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::....::..::..::..::..::..::..
[pumpa]Laing DDC 12V PRO AGB + Alphacool TOP -> [cpu blok]EnzoTech SCW-1 - Sapphire revA -> [chipset blok]by Wroom -> [mosfet blok #1]by Wroom -> [radiátor #1]Alphacool NexXxoS PRO I rev2 -> [mosfet blok #2]by Wroom -> [gpu blok]Swiftech MCW60 -> [radiátor #2]Magicool Copper Radiator Triple Xtreme 360 -> [expanzka] [url=ttp://wroom.wz.cz/komponenty/exp_v2/exp_v2.html]by Wroom[/url]
Hijacker933
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hijacker933 »

to bedas, taky me to celkem zaskocilo,fear a combat sem hral s prehledem vse na max,textury na medium, soft sahdow on,dynamic lights ona aa4x a as16x kolem 60fps, ten extraction point sice ukazuje fraps 40fps ale kazdy 3sec se to jakoby cukne,fps ale dolu nejde, difny. Ale gattling je hukot,vcelku sem si snim vyhral v kancelari (vsechno litalo) :P
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Takze jsem to jednim dechem dohral a moc se mi to libilo. K zadnemu zaskubavani nedochazelo jako se mi hra chovala u puvodniho Fearu.
Pouze pokud se vleze do nejakeho vetsiho prostoru a nebo otevrou dvere.
Coz ale je logicke.
Takze co se tyce odladeni, tady urcite udelali programatori dost prace.

Hra je narocnejsi nez puvodni Fear, ale zase vypada vyborne.
Rekl bych ze je narocnejsi tak o 30-50% pri nastaveni stejnych detailu.
Testil jsem to na 1280x960 + vsechny detaily na max krome vypnuteho AA a vypnutych soft shadows. V nejakych soubojich kdyz jsou vybuchy se fps pohybuje uz kolem 30 a neni to zrovna prijemne, takze detaily snizovat muset budu. Uvidime jak se bude hybat plna, ale co se tyce plynulosti dema, tak se rozhodne hybe slusne.

Ti duchove byli super, bez bullet time bych je asi netrefil :-D
Doufam ze druhy dil bude zabavnejsi nez jednicka, ale zatim to opravdu tak vypada.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

Tak jsem taky zkusil demo a je to psycho ! Fakt jsem hltal každou sekundu. Škoda, že je tak krátké...
Hra jede nádherně se vším prakticky na max, soft shadows off, stíny medium, AA off, 800x600... Jediné zpomalení jsem si všiml v té místnosti s ohněm, tam to asi kleslo z 60ti na 30 fps...
Minigun je masakr, duchové taky :) a ta závěrečná scéna se mi opravdu moc libila. Myslím, že to bude super hra...

Škoda jen, že jsem nehrál původní fear, takže prakticky nevím o co tam jde :D
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Mirkana
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mirkana »

Udělal jsem pár snímku 1280/960 4xAA 16AF vše na max. Zdá se mi že je to demo dost nedoladěny. Ale jinak jsem mile překvapen doufám že full bude lepší

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
MB: GIGABYTE B550 AORUS ELITE V2,CPU: Ryzen 7 5700x, GPU: Palit RTX 4070ti 12GB, Ram: Corsair 32GB KIT DDR4 3600MHz CL 18 RGB, SSD:Kingston NV2 500GB, SSD 2TB,HDD 4TB, SSD 500G Zdroj: Corsair 850W
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Butch píše: Takze co se tyce odladeni, tady urcite udelali programatori dost prace.
Butch píše: ...je narocnejsi tak o 30-50% pri nastaveni stejnych detailu.
Butch píše:V nejakych soubojich kdyz jsou vybuchy se fps pohybuje uz kolem 30 a neni to zrovna prijemne........
No sorry, ale takhle si odladění nepredstavuju :) Vypadá to hodne podobne jako první díl a naročnost je uplne jinde. Pokud hra nejede high-endu tak jak má a vicemene si říka o SLI/CF řešení, nemůže bejt o dobrý praci programatorů podle me vůbec řeč, naopak :oops:
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään

Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Ty jsi me Sente asi nepochopil.
Ta hra vypada daleko lepe nez puvodni dil a proto je jasny ze bude narocnejsi.
Ale uplne zmizelo caste zacukavani ktere me otravovalo pri prvnim dilu.
Proste je to sice narocnejsi, ale netrha se to jako jednicka. Alespon na mym stroji.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Já to testoval "jen" na přetočenej 7900GT, ktera na x1900xt samozrejme nemá :roll: , ale nerekl bych, ze to vypada nejak extra líp nez první díl, zato naročnejší to je a to o dost.
Doufam, (i když v to neverim) že v plnej verzi tomu bude jinak. Takhle je to moc naroku na ne tak extra pokrokovou grafiku (od prvního dílu).

Alespon pro me ...

palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

no v demu mam se stejnym nastavenim na sve x1300pro o 10fps v prumeru vice nez v puvodni hre. Podle me je na tom optimalizace lepe (i kdyz do condemned daleko)
Hijacker933
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hijacker933 »

ono to vypada lip? :lol: Je to stejnej engine, nic vylepsenyho, leda jiny interiery a exteriery,proto to bude nejspis narocnejsi jinak sem zadnou zlepsenou grafiku nezaznamenal,jen 20fps dolu. Taky to uz nedelal Monolith, ale nejaky jiny studio. To je stejny jak ty mapy na fearmaps.com, nektery mapy jsou spatne udelany a tak tam de fps rapidne dolu.To s grafikou nema nic spolecnyho. Rozhodne zbytecny polemizovat kdyz to jeste nevyslo,demo je casto hardwarove uplne jinde nez cela verze :)
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

No tak já jsem si to teď zahrál s frapsem a teda nestačil jsem se divit.. Dal jsem na max všechno co šlo, kromě AA a soft shadows a textury medium a pobíhal jsem tam s 40-270 fps... Většinou to byly čísla kolem 50, 70 a nebo 140... Nejméně jsem měl v tý červený místnosti s duchy.. Tam když jsem si dobře stoupl, tak jsem měl 25fps, takže optimalizace nádhera... Ani se to nezaškubává při náběhu do nový místnosti... Už se těším na plnou, jestli to ještě nějak vyladí, tak to bude nádhera...
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“