som mainstaloval posledne ovladace na nforce a povolil aj nainstalovanie Nvidia IDE SW tak instalacia skoncila takym oknom s cislom teraz neviem 1015 ? alebo take nejake. Tak som to radsej odinstaloval a nainstaloval bez IDE SW. Instalacia prebehla OK. Bude to mat vplyv na vykon systemu ? doska Asus A8N SLI Deluxe, AMD 64 3000+, ATI Radeon PCI Expres, Win XP Prof SP2
//edit Wilik - presun z s939 desek
Nvidia IDE SW
Moderátor: Eddward
- tino
- Začátečník

-
- Shame69
- Nováček

-
Re: Nvidia IDE SW
Tak tomu hovorim vyjadrovanie sa na urovni...tino píše:som mainstaloval posledne ovladace na nforce a povolil aj nainstalovanie Nvidia IDE SW tak instalacia skoncila takym oknom s cislom teraz neviem 1015 ? alebo take nejake. Tak som to radsej odinstaloval a nainstaloval bez IDE SW. Instalacia prebehla OK. Bude to mat vplyv na vykon systemu ? doska Asus A8N SLI Deluxe, AMD 64 3000+, ATI Radeon PCI Expres, Win XP Prof SP2
Som zvjedav kto ti s oknom pomoooze,,,mozno viac malty...
Bez urazky,
Do buducna si to radsej sformuluj na papier a cislo chyby,alebo error,
ktory sa ti vyskytol si zapamataj(alebo napis na papier).
- tino
- Začátečník

-
no pisal som to trochu rychlo ale inac vdaka za odpoved. Velmi mi pomohla , naozaj. Hlavne ma zaujimalo ak nenainstalujem IDE SW ci to bude mat vplyv na vykon systemu. A cislo chyby, no neviem ani ci to bolo cislo chyby. A pochybujem ze by to nejako pomohlo.Shame69 píše:Tak tomu hovorim vyjadrovanie sa na urovni...tino píše:som mainstaloval posledne ovladace na nforce a povolil aj nainstalovanie Nvidia IDE SW tak instalacia skoncila takym oknom s cislom teraz neviem 1015 ? alebo take nejake. Tak som to radsej odinstaloval a nainstaloval bez IDE SW. Instalacia prebehla OK. Bude to mat vplyv na vykon systemu ? doska Asus A8N SLI Deluxe, AMD 64 3000+, ATI Radeon PCI Expres, Win XP Prof SP2
Som zvjedav kto ti s oknom pomoooze,,,mozno viac malty...
Bez urazky,
Do buducna si to radsej sformuluj na papier a cislo chyby,alebo error,
ktory sa ti vyskytol si zapamataj(alebo napis na papier).
- jiri9
- Začátečník

Vliv na výkon to mít nebude, zůstane ti tam defaultní IDE driver Windows, který je stejně výkonný jako ten od nVidie, navíc s ním bývá méně problémů.
GIGABYTE B550I AORUS PRO AX, AMD Ryzen 5 3600X, AIO XPG LEVANTE, 240mm, 16GB DDR4 HyperX Predator RGB 3200, MSI RTX 2060 Gaming Z, SSD: ADATA XPG SX6000, M.2 - 128GB + ADATA XPG GAMMIX S11 Pro, M.2 - 1TB, case Metallic Gear by Phanteks NEO G Mini V2, Power EVGA SuperNova G2 750W.
- Shame69
- Nováček

-
[/quote]
no pisal som to trochu rychlo ale inac vdaka za odpoved. Velmi mi pomohla , naozaj. Hlavne ma zaujimalo ak nenainstalujem IDE SW ci to bude mat vplyv na vykon systemu. A cislo chyby, no neviem ani ci to bolo cislo chyby. A pochybujem ze by to nejako pomohlo.[/quote]
Na rychlo sa sa da akurat tak ....
V asus support mi poradil manik ,ak mas problem so SATA a IDE ovladacmi odinstalovat nforce Ide driver,pozor nic ine,a ponechat winxp driver.
Osobne mam A8N32 SLI DELUXE a nejak to nefunguje...
...zlata stabilna Intel zostava...
no pisal som to trochu rychlo ale inac vdaka za odpoved. Velmi mi pomohla , naozaj. Hlavne ma zaujimalo ak nenainstalujem IDE SW ci to bude mat vplyv na vykon systemu. A cislo chyby, no neviem ani ci to bolo cislo chyby. A pochybujem ze by to nejako pomohlo.[/quote]
Na rychlo sa sa da akurat tak ....
V asus support mi poradil manik ,ak mas problem so SATA a IDE ovladacmi odinstalovat nforce Ide driver,pozor nic ine,a ponechat winxp driver.
Osobne mam A8N32 SLI DELUXE a nejak to nefunguje...
...zlata stabilna Intel zostava...
- Shit
- Odborník PCT

HDD jsou na SATA/PATA/RAID ? - Upřesni - Jinak se bavíme o ničem...tino píše:som mainstaloval posledne ovladace na nforce a povolil aj nainstalovanie Nvidia IDE SW tak instalacia skoncila takym oknom s cislom teraz neviem 1015 ? alebo take nejake. Tak som to radsej odinstaloval a nainstaloval bez IDE SW. Instalacia prebehla OK. Bude to mat vplyv na vykon systemu ? doska Asus A8N SLI Deluxe, AMD 64 3000+, ATI Radeon PCI Expres, Win XP Prof SP2
//edit Wilik - presun z s939 desek