WB bloky DD nebo Swiftech?
Moderátor: morke
- Vivec
- Středně pokročilý

WB bloky DD nebo Swiftech?
Mám možnost mít celekm levně bloky Danger den Maze 4 na CPU,GPU,NB stejně jako Swiftek Apogee na CPU a obdobný na GPU a NB
jde mi čistě jen o výkon, obojí patří určitě ke špičce, testy sem bohužel žádný nenašel
teď mám ertyho bloky, sice nechladěj špatně, ale sou hnusný
jde mi čistě jen o výkon, obojí patří určitě ke špičce, testy sem bohužel žádný nenašel
teď mám ertyho bloky, sice nechladěj špatně, ale sou hnusný
- KLON
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Vivec
- Středně pokročilý

hmm asi vemu komplet swiftech, přece jenom to plexi na DD by mohlo prasknout, levně je za cca 1000,- komplet novýKLON píše:co je to levně ?
Na procesor vem Swiftecha, Apogee nebo jestli sezenes tak Storma, na chipset a grafiku to je jedno, ale ber bloky s topem z derlinu.
navíc má swiftech slušnou kompatibilitu a hafo příslušenství
- Cujo
- Mírně pokročilý

- Highlander
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Vivec
- Středně pokročilý

no jo, jenže storma bych neměl tak levně a novej stojí 80$ což je už celkem pálkaHighlander píše:no já newim...ty bloky nejsou spatny mel jsem na otestovani vsechny co jsi uvedl a tak jak rika Klon bral bych na CPU spis Storma...
Ja bych asi uz nikdy nevymenil svyho Storma za nic jinyho ....
Jestli by nekdo chtel mám v plánu s phildou vyrobit pár kusu bloku Storm G8
nebo existujou ještě lepší bloky?
- Highlander
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
no podle me lepší blok jak StormG4 az G8 (krome G5) není....je to podle mýho nazoru konstrukčně nejlepší blok na světeGr8 Vivec píše:no jo, jenže storma bych neměl tak levně a novej stojí 80$ což je už celkem pálkaHighlander píše:no já newim...ty bloky nejsou spatny mel jsem na otestovani vsechny co jsi uvedl a tak jak rika Klon bral bych na CPU spis Storma...
Ja bych asi uz nikdy nevymenil svyho Storma za nic jinyho ....
Jestli by nekdo chtel mám v plánu s phildou vyrobit pár kusu bloku Storm G8
nebo existujou ještě lepší bloky?
StormG5 je asi nejvykonejší blok co kdo vubec vyrobil,protoze je dělanej celej ze stříbra...ale taky stoji kolem 6K coz neni moc cena pro normalni lidi
Navíc Strom bloky se uz prestali vyrabet ne? nebo uz se dají zase nekde koupit?
- kvoco
- Začátečník

taky existuje? na nete som o tom nic nenasiel...mozes dat viac info?Highlander píše:Jestli by nekdo chtel mám v plánu s phildou vyrobit pár kusu bloku Storm G8
AMD Ryzen 7 9800X3D+ARCTIC Liquid Freezer III 280 A-RGB, ASUS TUF GAMING B650-E WiFi, KINGSTON Fury Beast 64GB 6000 MHz CL30 RGB EXPO, GIGABYTE GeForce RTX 5070Ti GAMING OC 16G, Patriot VIPER VP4300 Lite 2 TB, NZXT H5 Flow RGB, GIGABYTE AORUS Elite P850W, GIGABYTE AORUS FI32Q
- Vivec
- Středně pokročilý

- KLON
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Cujo
- Mírně pokročilý

- Vivec
- Středně pokročilý

- Highlander
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
no já jsem sehnal storma z DE ....ale to me dovezl kamos,se ho zkusim zeptat jestli nemuze toho sehnat vic..Gr8 Vivec píše:ne nevozí, s DD ještě takovej problém neni, ty se daj sehnat v DE ale se swiftekem je to horší, ty jedině USA co sem hledalCujo píše:kde v CR sehnat vyrobky dangerden, swiftech a EK?
vozi to nekdo? honzanun,mawa?
měl jsem nakonec mít celou sadu bloků swiftek se stormem ale nakonec z toho sešlo![]()
- Vivec
- Středně pokročilý

- Flegy
- Mírně pokročilý

-
- Cujo
- Mírně pokročilý

- Vivec
- Středně pokročilý

tys odtamtud něco objednával? sice toho nemaj moc na výběr ale ty swiftek bloky bych přece jenom vzal i když to neni stormCujo píše:dobra vec se podarila a muzeme dovazet veci z http://www.xcsystems.nl
zajemci piste na icq
- Highlander
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Vivec
- Středně pokročilý

kde jsi přišel na to že už nevyráběj storma?Highlander píše:ten Apogge nebo jak se to pise je hodne dobrej....i kdyz nechapu ze swiftech vyrabi tohle ale storma uz ne
a jak to vypadá s výrobou co jsi psal? to mě zajímá
\\hm tak jsem ještě mrknul na frozena a zjistil že mě to vyjde asi o litra levnějc než z toho shopu co psal cujo takže nulovej zájem, to radši risknu frozena
nevíc na frozenu maj ten na GPU i bez těch šmejdů na paměti který stejně nemaj valnou cenu akorát zvedaj cenu o 15USD...