Genius SW-HF 5.1 5000
Moderátor: CageJ
- EasyShare
- Začátečník

Genius SW-HF 5.1 5000
Tak už mám Genius SW-HF 5.1 5000 doma, ale návod je jen na připojení. Nepochopil jsem dostatečně tlačítko surround- to je vyvážení??? Tedy min.= nehrají zadní, střed= hrají vyváženě a max.= hrají více přední.
Je tomu opravdu tak, jestli jsem to správně pochopil???
Předem díky
Předem díky
- PcBuh
- Začátečník

-
Re: Genius SW-HF 5.1 5000
Sorry že to píšu sem , ale zajímalo by mně jak jsi spokojen uvažuju o nich ke Stolnímu DVD ( Odkaz na stolní DVD ) , a nebo je dat k Pc , díky za tvoje postřehyEasyShare píše:Tak už mám Genius SW-HF 5.1 5000 doma, ale návod je jen na připojení. Nepochopil jsem dostatečně tlačítko surround- to je vyvážení??? Tedy min.= nehrají zadní, střed= hrají vyváženě a max.= hrají více přední.
Předem díky
- EasyShare
- Začátečník

Já v tom nevidím problém, pokud hrají všechny, tak to stojí za to. Jenom bacha, pokud sundáš čelní kryt, nedotýkej se výškového repráku, já jsem to provedl a promáčkl jsem takový kulatý výstupek, naštěstí se mi podařil narovnat a nic se s tím nestalo. Diody na subwooferu svítí modře oproti předchůdci, i ovladač je lepší jak vzhledově, tak i funkčně. Zadní repro mají navíc výškové repráčky, takže jsou 2 pásmové(oproti předchůdci). Kabely jsou ke všemu. K pc, tv(či mp3 apod.), i k dvd(to tvoje 5.1 výstup má, takže je to v pohodě, ale musíš v něm přehrávat nahrávky jen 5.1, jinak mp3 ve stereu-to by hrál jen centr, levý a pravý přední, u pc to jde nastavit jednoduše). Myslím, že v této cen. kategorii nemají konkurenci.
Snad jsem na nic nezapomněl.
Snad jsem na nic nezapomněl.
- Axis
- Začátečník

-
- EasyShare
- Začátečník

- EasyShare
- Začátečník

- PcBuh
- Začátečník

-
- EasyShare
- Začátečník

Ty sloupové jsou pěkné do obýváku, k pc by se mi nelíbily, ty co mám já se hodí zase spíše k pc, je to těžké rozhodnutí, záleží, kolik chceš obětovat. Neutrál má spíše Creative, ale nemá asi takový výkon, záleží do jak velké místnosti to budeš dávat, taky jestli je obdélníková nebo čtvercová. Pro ozvučení celé místnosti se nejvíce hodí tvar čtverce, alespoň podle mě.
- PcBuh
- Začátečník

-
Ono je to fuk , jestli k Pc nebo k DVD , u Pc teď mam předchůdce tech 5000 , tak by asi šly ke stolnímuEasyShare píše:Ty sloupové jsou pěkné do obýváku, k pc by se mi nelíbily, ty co mám já se hodí zase spíše k pc, je to těžké rozhodnutí, záleží, kolik chceš obětovat. Neutrál má spíše Creative, ale nemá asi takový výkon, záleží do jak velké místnosti to budeš dávat, taky jestli je obdélníková nebo čtvercová. Pro ozvučení celé místnosti se nejvíce hodí tvar čtverce, alespoň podle mě.