Genius SW-HF 5.1 5000

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
EasyShare
Začátečník
Začátečník

Genius SW-HF 5.1 5000

Příspěvek od EasyShare »

Tak už mám Genius SW-HF 5.1 5000 doma, ale návod je jen na připojení. Nepochopil jsem dostatečně tlačítko surround- to je vyvážení??? Tedy min.= nehrají zadní, střed= hrají vyváženě a max.= hrají více přední.
Je tomu opravdu tak, jestli jsem to správně pochopil???
Předem díky
PcBuh
Začátečník
Začátečník

Re: Genius SW-HF 5.1 5000

Příspěvek od PcBuh »

EasyShare píše:Tak už mám Genius SW-HF 5.1 5000 doma, ale návod je jen na připojení. Nepochopil jsem dostatečně tlačítko surround- to je vyvážení??? Tedy min.= nehrají zadní, střed= hrají vyváženě a max.= hrají více přední.
Je tomu opravdu tak, jestli jsem to správně pochopil???
Předem díky
Sorry že to píšu sem , ale zajímalo by mně jak jsi spokojen uvažuju o nich ke Stolnímu DVD ( Odkaz na stolní DVD ) , a nebo je dat k Pc , díky za tvoje postřehy
EasyShare
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od EasyShare »

Já v tom nevidím problém, pokud hrají všechny, tak to stojí za to. Jenom bacha, pokud sundáš čelní kryt, nedotýkej se výškového repráku, já jsem to provedl a promáčkl jsem takový kulatý výstupek, naštěstí se mi podařil narovnat a nic se s tím nestalo. Diody na subwooferu svítí modře oproti předchůdci, i ovladač je lepší jak vzhledově, tak i funkčně. Zadní repro mají navíc výškové repráčky, takže jsou 2 pásmové(oproti předchůdci). Kabely jsou ke všemu. K pc, tv(či mp3 apod.), i k dvd(to tvoje 5.1 výstup má, takže je to v pohodě, ale musíš v něm přehrávat nahrávky jen 5.1, jinak mp3 ve stereu-to by hrál jen centr, levý a pravý přední, u pc to jde nastavit jednoduše). Myslím, že v této cen. kategorii nemají konkurenci.
Snad jsem na nic nezapomněl.
Axis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Axis »

EasyShare píše:ale musíš v něm přehrávat nahrávky jen 5.1, jinak mp3 ve stereu-to by hrál jen centr, levý a pravý přední, u pc to jde nastavit jednoduše)
Všetko sa dá emulovať do 5.1. Dokonca aj mono nahrávka :roll:
Creative má u driveroch k svojim zvukovkám aj funkciu, ktorá dokáže všetko naflákať do 5.1 :)
EasyShare
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od EasyShare »

To jsem právě myslel, mám Audigy. Je tam funkce CMSS 3D Surround.
EasyShare
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od EasyShare »

Ahoj, neví někdo, k čemu slouží kolečko vzadu u subwooferu s nápisem "fuse" ? Vím, že to souvisí nějak s proudem, ale neznám účel, tedy kdy ho použít?

Díky
PcBuh
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PcBuh »

EasyShare píše:Ahoj, neví někdo, k čemu slouží kolečko vzadu u subwooferu s nápisem "fuse" ? Vím, že to souvisí nějak s proudem, ale neznám účel, tedy kdy ho použít?

Díky
Mněla by tam bejt pojistka

jinak díky , už jen se rozhodnout a to :
Genius SW-HF 5.1 5000 ---VS.--- Genius GHT S200
EasyShare
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od EasyShare »

Ty sloupové jsou pěkné do obýváku, k pc by se mi nelíbily, ty co mám já se hodí zase spíše k pc, je to těžké rozhodnutí, záleží, kolik chceš obětovat. Neutrál má spíše Creative, ale nemá asi takový výkon, záleží do jak velké místnosti to budeš dávat, taky jestli je obdélníková nebo čtvercová. Pro ozvučení celé místnosti se nejvíce hodí tvar čtverce, alespoň podle mě.
PcBuh
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PcBuh »

EasyShare píše:Ty sloupové jsou pěkné do obýváku, k pc by se mi nelíbily, ty co mám já se hodí zase spíše k pc, je to těžké rozhodnutí, záleží, kolik chceš obětovat. Neutrál má spíše Creative, ale nemá asi takový výkon, záleží do jak velké místnosti to budeš dávat, taky jestli je obdélníková nebo čtvercová. Pro ozvučení celé místnosti se nejvíce hodí tvar čtverce, alespoň podle mě.
Ono je to fuk , jestli k Pc nebo k DVD , u Pc teď mam předchůdce tech 5000 , tak by asi šly ke stolnímu :)
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“