Odprásklej disk
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Buchi
- Nováček
-
Odprásklej disk
Potreboval bych poradit co s odprásklým diskem (Seagate 10GB 7200ot.).
Po zapnuti kompu se zakourilo ze zdroje. Zdroj sice ted funguje, ale disk se s tim nejak nesmiril. Asi odpraskla elektronika, protoze ho nenadetekuju v biosu ani se nerozbiha kdyz zapinam komp.
Nevite jak to opravit nebo aspon zachranit z toho ty data?
Po zapnuti kompu se zakourilo ze zdroje. Zdroj sice ted funguje, ale disk se s tim nejak nesmiril. Asi odpraskla elektronika, protoze ho nenadetekuju v biosu ani se nerozbiha kdyz zapinam komp.
- KuKla
-
- cano
- Nováček
Re: Odprásklej disk
Presne takto som ja prisiel o cely kompik, som zapajal USB a nejake konektory som omylom zapojil opacne. Najprv jebol zdroj, a zrazu ticho. Tak som vytiahol USB a zapol som ho, v pohode fical. Den. Potom rano ked som prisiel ku kompiku, nejak nereagoval. Resetol som. A zdroj jebol druhy krat, zhorelo VSETKO, vsetky disky, CD ROM, Grafika, ramky, doska... proste vsetko.Buchi píše:Potreboval bych poradit co s odprásklým diskem (Seagate 10GB 7200ot.).
Athlon XP 1600+@2200+, 512MB DDRAM, 120GB HDD, ATI Radeon 9500
- Buchi
- Nováček
-
- kema
- Nováček
Jojo, jeden kamoš takto přišel o 6 SCSI disků, používal poddimenzovanej zdroj (350W Fortron) a jednou se zablýsklo a bylo po discích S nimi odešla i deska.
Práce není žena, sama se neudělá...
AMD Phenom II X4 3,1GHz, 4GB DDR2 800 A-Data, Gigabyte 785G, Samsung 1TB SATA 2, Samsung 400GB SATA2, NEC 3520, Sapphire 4850 passive, Enermax 460W,
notebook: Asus A7T
AMD Phenom II X4 3,1GHz, 4GB DDR2 800 A-Data, Gigabyte 785G, Samsung 1TB SATA 2, Samsung 400GB SATA2, NEC 3520, Sapphire 4850 passive, Enermax 460W,
notebook: Asus A7T
- kachliik
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- Jimmy
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
HDD v pytli
Mě zdroj pravděpodobně také poškodil elektroniku disku. Zdroj jsem vyměnil a zistil že několik minut po zapnutí kompu, mi můj HDD WD začne parkovat jak oživot a celé se to sekne. Pak když vychladne tak to zase chvilku jde a pak to samé.
- KuKla
-
Re: HDD v pytli
jiný zdroj jsi zkoušel ??? to nebude problém elektroniky disku ale zdroje, který asi nedostačuje svým výkonem...Jimmy píše:Mě zdroj pravděpodobně také poškodil elektroniku disku. Zdroj jsem vyměnil a zistil že několik minut po zapnutí kompu, mi můj HDD WD začne parkovat jak oživot a celé se to sekne. Pak když vychladne tak to zase chvilku jde a pak to samé.
- Jimmy
- Nováček
- Kontaktovat uživatele: