Projekt Blue Flame 15%

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

DJDuly
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Projekt Blue Flame 15%

Příspěvek od DJDuly »

Obrázek

Tak sem začal taky s něčim. Omlouvám se za fotky ale nemám digi foťák a je to focený mobile. :oops: Příští fotky budou lepší! Bouhužel nemám fotku case jak vypadala dřív tak zatim musí stačit ta co tu je. Plány sou celkem velký, dopředu příde udělat velká turbýna s 12cm větrákem a místo záslepek příde modré plexi s displejem 40*2, v plexi budou vygravírovaný plameny (proto Blue Flame :) ). Modré plexi pude všude tam kde je nějaké okno, takže nahoru,dopředu a do bočnice. Vkaždém plexi bude pár nápisů plus plameny. Celá case bude stříbrná. Jaký máte názor? Co mi poradíte? Doufám že se to nějkomu bude líbit. Je to zatim ve vývoji tak strpení, další fotky dodám co nejdřív...

ObrázekObrázekObrázek

// aktualizace: 28.05

Obrázek
Naposledy upravil(a) DJDuly dne pon 12. čer 2006, 20:32, celkem upraveno 13 x.
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Promaz OT...příště rozhodně zakládat téma až budou fotky...:)

Jinak není nic moc co hodnotit a určitě bych zkusil sehnat digital, aby byly vidět i detaily... :wink:
DJDuly
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DJDuly »

Stoobi píše:Promaz OT...příště rozhodně zakládat téma až budou fotky...:)

Jinak není nic moc co hodnotit a určitě bych zkusil sehnat digital, aby byly vidět i detaily... :wink:
jj dík....
<< Modding is not my hobby, modding is my life >>
Krutas57
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Dobrý

Příspěvek od Krutas57 »

Zatim se to neda moc posoudit ale nápad je to rozhodně moc dobrej! :wink: :up: Eště možná udělej nějaký nákresy a pošli scany, at víme jak si to přesněji představuješ.
Tohle jsou jen názory nezkušeného uživatele, tak mě PLS nekamenujte :)
DJDuly
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Dobrý

Příspěvek od DJDuly »

Krutas57 píše:Zatim se to neda moc posoudit ale nápad je to rozhodně moc dobrej! :wink: :up: Eště možná udělej nějaký nákresy a pošli scany, at víme jak si to přesněji představuješ.
Dík, pracuju na tom, dělám 3d model....
DJDuly
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DJDuly »

Tak nakonec 3d model nebude. :sad: Nějak nebyl čas. Ale v neděli vám sem hodim nový fotky! Tentokrát už to bude lepší kvalita. Mám digi. foťák! Tak snad se to bude líbit....
Dugles
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dugles »

Az v nedeli? :?
MB:MSI 915P Combo2, CPU:Intel pentium 4 (3,40 GHz), VGA(GPU) radeon X700 (256MB), Ram 1024MB, skrin:Aerocool AeroEngine Gamer Case
DJDuly
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DJDuly »

Nějak nefunguje server jedné webhostingové společnosti tak se to stěma fotka asi trochu protáhne... :(
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

DJDuly píše:Nějak nefunguje server jedné webhostingové společnosti tak se to stěma fotka asi trochu protáhne... :(
ale copak? :roll: šoupni to zatim na imageshack :wink:

Oneeye_IO :xmas:

Alan Wake :lol:
Naposledy upravil(a) XPM dne ned 28. kvě 2006, 20:33, celkem upraveno 2 x.
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
Oneeye_IO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oneeye_IO »

DJDuly píše:Nějak nefunguje server jedné webhostingové společnosti tak se to stěma fotka asi trochu protáhne... :(
Tak to hoď sem do galerie nebo na imageshack.us :wink:

\\Edit: XPM vyhrál :lol: :wink:
PC: AMD Athlon II X4 640 :: Gelid Tranquillo :: Gigabyte GA-870A-UD3 rev. 2.1 :: Kingston DDR3 4GB :: Powercolor HD5750 SCS3 :: ESI Maya 44 :: Chieftec APS-500S :: Antec Three Hundred :: W7 x64
Lenovo X61: 1,8GHz :: 2GB
Miranda IM | Opera | Gimp | Inkscape | WWFSMD? I want to believe
DJDuly
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DJDuly »

Dík všem za radu. Tohle mě nenapadlo. :oops: Moment, pracuji na tom...
DJDuly
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DJDuly »

Tak sem si konečně sehnal ten digi foťák. Udělala sem pár fotek. Vidíte nanich více méně i původní vzhled case. V předním plastu byly vystouplí prolisi který sem nekompromisně sundal bruskou :oops: . Dál je vidět bočnice a horní okýnko. Pak je vidět jak sem začal dělat tu díru na větrák jak už sem psal dříve. Ze zečátku to vypadalo hrozně ale pak to nějak vyšlo, myslim si že se to celkem i povedlo, ta druhá díra je jen na okrasu a pak do ní přídou ledky, samo že modrý.

ObrázekObrázekObrázek
ObrázekObrázekObrázek
ObrázekObrázekObrázek
Tak jak se vám to líbí?
Naposledy upravil(a) DJDuly dne stř 7. čer 2006, 20:45, celkem upraveno 1 x.
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

jejda, zase ďoura v masce? mě už to nějak příjde jako out :oops:
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
Dugles
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dugles »

Je pekny, uzs sem to cetl davno takze pls v jakym to bude stylu?
MB:MSI 915P Combo2, CPU:Intel pentium 4 (3,40 GHz), VGA(GPU) radeon X700 (256MB), Ram 1024MB, skrin:Aerocool AeroEngine Gamer Case
DJDuly
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DJDuly »

XPM píše:jejda, zase ďoura v masce? mě už to nějak příjde jako out :oops:
Já už pár beden udělal, bohužel je to už dost dávno tak nemám ani fotky :( A tokovouhle case sem ještě nedělal tak sem to chtěl skusit. Ale mám doma ještě jednu case, ta pude taky do přestavby....

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=26622

No porať jak na ní 8-) ...
DJDuly
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DJDuly »

Dugles píše:Je pekny, uzs sem to cetl davno takze pls v jakym to bude stylu?
Celý to pude do stříbrný metalízy. Jméno Blue Flame to má protože do všech oken pude modré plexi ve kterém budou vybroušeny plameny, do bočnicě chystám lebku 8-) . Dopředu pude 12cm větrák, modře prosvícenej. Místo záslepek tam pude taky pexi ve kterém budou nečekaně taky plameny a lcd displej 4*20. Dozádu bych ještě chtěl udělat z plexi mřížku ale nevim jestli se do toho pustim. A ve vnitř budou zářit modrý ledky. To plexi bude jemě zbroušený do matna tak přez něj nebude moct vidět ale bude hezky zářit :)
Dugles
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dugles »

jo to jo napdad dobrej doufám že celý zpracování case bude tak povedený jako ta pžíprava na 12fan ve předu
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Tak, po začátku jsem si říkal, že to bude zase nějaká lameřina, ale zatím to vypadá dobře, určitě to bude v pohodě, pokud to dítáhneš do konce. A jsem rád, že tu je zase někdo, kdo umí použít kit. Ale vypadalo to, že jsi na celou plochu použil jemnej vrchní. Osobně bych - hlavně kvůli pevnosti - doporučoval nejdříve kit se skelnými vlákny a až na vrch tenhle. Pak samozřejmě vybrousit - ideálně do těch 1000 a pak stříknou plnič a brousit pod vodou...jedině tak docílíš kvalitního základu. :wink:

Jinak dost mi připadá, že je case insporovaná tímhle:
Obrázek
DJDuly
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DJDuly »

Stoobi píše:Tak, po začátku jsem si říkal, že to bude zase nějaká lameřina, ale zatím to vypadá dobře, určitě to bude v pohodě, pokud to dítáhneš do konce. A jsem rád, že tu je zase někdo, kdo umí použít kit. Ale vypadalo to, že jsi na celou plochu použil jemnej vrchní. Osobně bych - hlavně kvůli pevnosti - doporučoval nejdříve kit se skelnými vlákny a až na vrch tenhle. Pak samozřejmě vybrousit - ideálně do těch 1000 a pak stříknou plnič a brousit pod vodou...jedině tak docílíš kvalitního základu. :wink:

Jinak dost mi připadá, že je case insporovaná tímhle:
Obrázek
Dík. Tato case byla mojí inspirací :oops: . Líbila se mi od tý doby co se oběvila na mnpctech.com. Je vidět že seš znalej :wink: opravdu jsem na vrch použil jemnej kit. Pod ním je ten hrubší. Jinej sem doma neměl. Já jen nebudu v tý menší díře mít větrák ale jen nějka šikovně poskládaný ledky. To broušení mě teprve čeká zatim sem to nějak nestih ale pod vodu to vezmu co nedřiv abych už to moch stříknout aspoň základovkou.
Dugles
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dugles »

Hmm tak pokud se ti to povede v tý kvalitě jak tva inspirace :up:
Odpovědět

Zpět na „Projekty“