Tak sem začal taky s něčim. Omlouvám se za fotky ale nemám digi foťák a je to focený mobile.

// aktualizace: 28.05

Moderátor: L4mka
Dík, pracuju na tom, dělám 3d model....Krutas57 píše:Zatim se to neda moc posoudit ale nápad je to rozhodně moc dobrej!![]()
Eště možná udělej nějaký nákresy a pošli scany, at víme jak si to přesněji představuješ.
ale copak?DJDuly píše:Nějak nefunguje server jedné webhostingové společnosti tak se to stěma fotka asi trochu protáhne...
Tak to hoď sem do galerie nebo na imageshack.usDJDuly píše:Nějak nefunguje server jedné webhostingové společnosti tak se to stěma fotka asi trochu protáhne...
Já už pár beden udělal, bohužel je to už dost dávno tak nemám ani fotkyXPM píše:jejda, zase ďoura v masce? mě už to nějak příjde jako out
Celý to pude do stříbrný metalízy. Jméno Blue Flame to má protože do všech oken pude modré plexi ve kterém budou vybroušeny plameny, do bočnicě chystám lebkuDugles píše:Je pekny, uzs sem to cetl davno takze pls v jakym to bude stylu?
Dík. Tato case byla mojí inspiracíStoobi píše:Tak, po začátku jsem si říkal, že to bude zase nějaká lameřina, ale zatím to vypadá dobře, určitě to bude v pohodě, pokud to dítáhneš do konce. A jsem rád, že tu je zase někdo, kdo umí použít kit. Ale vypadalo to, že jsi na celou plochu použil jemnej vrchní. Osobně bych - hlavně kvůli pevnosti - doporučoval nejdříve kit se skelnými vlákny a až na vrch tenhle. Pak samozřejmě vybrousit - ideálně do těch 1000 a pak stříknou plnič a brousit pod vodou...jedině tak docílíš kvalitního základu.![]()
Jinak dost mi připadá, že je case insporovaná tímhle: