Acer Aspire 3024LMi / Fujitsu-Siemens Amilo A1650G ktery?

Vše ohledně rad s nákupem a srovnání notebooků a netbooků.

Moderátor: Don

Odpovědět
x6x
Nováček
Nováček

Acer Aspire 3024LMi / Fujitsu-Siemens Amilo A1650G ktery?

Příspěvek od x6x »

Prosim o Vase rady, nazory, pripominky a zkusenosti.
Diky
malidian
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od malidian »

Nedoporučuji Acer Aspire 3024LMi a jím podobný, to už snad raději ten FS.
Poslední věc, která mě zajímá, jsou PC. Časy se hold mění. :-)
jfk77
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Aspire 3024

Příspěvek od jfk77 »

Já naopak Acer Aspire 3024 LMi mohu jen doporučit, mám ho již přes půl roku. S tím druhým nemám zkušenost, ale pokud by byla otázka položená ano x ne, tak bych určitě odpověděl 3024 ano.
Acer Aspire 3024LMi || AMD 3100+ || 512MB || 60GB || 15" || ATI Mobility Radeon x600, 64 MB || DVD±RW+DL
malidian
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od malidian »

Ano, super, jeden uživatel spokojen, ale podívej se na to z nadhledu. Nehledě na to, že levmý Acery vypadají po 1/2 roce používání jako 3 roky starý notebooky jiných značek. :) :(
sovicka
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka »

x6x: priste to nahazej rovnou do linku, ať to není třeba googlit:
Acer Aspire 3024LMi - http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=35337
Fujitsu Siemens Amilo A1650G - http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=36987

Prakticky srovnáváš nebe a dudy - FS má prakticky ve všem navrch - pokud nepotřebuješ výkonější grafickou kartu, infračervený port a gigabitovou síťovou kartu.
FS má v sobě skutečně mobilní procesor, což se o sempronu nedá úplně říct. Také má širkokoúhlý display s rozlišením 1280 * 800 - což ve srovnání s 1024*768 u aceru je velká výhoda. (záleží jak ti vadí širokoúhlý display - někomu vadí a někomu ne - záleží dle použití)
Větší pevný disk také mluví pro FS.

Acer se nedá odsoudit z principu (založeném na ehm, pochybných zkušenostech) - jak tomu chybně činí verntom - avšak tady opravdu srovnáváš notebooky na přelomu nižší a nižší střední třídy, což v nich za pouhé tři tísíce rozdílu činí velké odlišnosti. Pokud kupuješ na firmu, tak výrazným plusem pro FS je plná dvouletá záruka, která u Aceru chybí (bohužel i ve vyšších třídách).

verntom: mmch. máš podpis nevyhovující pravidlům
Francie ... sladká Francie
malidian
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od malidian »

to sovicka
Já určitě neodsuzuji Acer jako celek, prostě nemám dobré zkušenosti s levnými Acer Aspire, ale naopak mám dobrý zkušenosti s levnými Acer travelmate. (minimálně čtyři nebo pět lidí co dobře znám má levnější verze Acer travelmate a zatím ani jeden problém) Otázka spíše je, zda se má cenu zabývat tímto vláknem, které bylo založeno 16.května, když o něj autor nejeví zájem.
Btw – co mám špatně v popisku? Značná část uživatelů má obdobný popisek a nikomu to nevadí, napiš kde je chyba. Díky.

// D.M. máš to velkejma písmenama a v moc řádcích :) - buď zmenši písmo nebo to stáhni tak do 2 řádků
// verntom Doufám, že nyní je to v pořádku. Měl jsi poslat SZ a já bych to napravil hned, když je to takový hřích.

// D.M. já jsem to za takovej hřích nepovažoval jinak bych ti napsal - 4 řádky 12kou lepší než 0,5 MB obrázek :) - ale teď to máš košer a nikdo si nemůže stěžovat...
Odpovědět

Zpět na „Rady s výběrem a porovnání“