GF 5600XT - výpadky signálu

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
Dov_Monkey
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

GF 5600XT - výpadky signálu

Příspěvek od Dov_Monkey »

Mám grafarnu GF FX 5600 XT 256 a občas se mi stávalo, že když bootoval windows a přepínal se po načtení do windowsu tak se vypla obrazovka a psala NO SIGNAL.....řešil jsem to tak že jsem si najel do nouzoveho rezimu a preinstaloval jsem ovladace a bylo vse OK...ale tedka se stalo to ze kdyz hraju nejakou hru nebo neco delam tak se to tak po 5ti minutach udela a musim vypnout a zapnout PC !!! pls help.. :wink:
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

Jako by se nedostavalo kartě potřebné napětí. Co máš za zdroj?
Dov_Monkey
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

No nevím...jako jelo mi to skoro 2 roky v klidu a tedka toto¨!!! :x ...mam FORTRON 250 W...vyroben 18.12.2003
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

Dov_Monkey píše:No nevím...jako jelo mi to skoro 2 roky v klidu a tedka toto¨!!! :x ...mam FORTRON 250 W...vyroben 18.12.2003
Onehdá sem jel s 200W ATčkem taky "v klidu" a dopadlo to spálenou deskou :roll:

Ještě je tu šance na přehřívání, když to chvíli jede a pak ve hrách, kde se to vytíží, spadne. Otevři comp a případně odsaj prach, zkontroluj taky teplotu jádra ( má to vůbec sledování teploty v ovladačích? :? ) a pohledem funkčnost větráčku.
Dov_Monkey
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

No.......možná to bude něco s tou teplotou páč teplotu CPU mam když hraju nějakejch 60 - 75 °......ale nevím kolik má grafika,,,,větráčky se točí..... :oops: .....nemůže být něco v biosu nastavene že při určite teplote grafika vypne ??
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

Dov_Monkey píše:No.......možná to bude něco s tou teplotou páč teplotu CPU mam když hraju nějakejch 60 - 75 °......ale nevím kolik má grafika,,,,větráčky se točí..... :oops: .....nemůže být něco v biosu nastavene že při určite teplote grafika vypne ??
No jasně, to se dělá automaticky, je to pojistka aby ti HW neshořel. Otevři bednu a zkontroluj, jestli to neni zanesený.
Dov_Monkey
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

a kde to asi je ??? klidne ti ukazu foto meho otevreneho PC a ukazal by jsi mi to ?? dik moc
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

Dov_Monkey píše:a kde to asi je ??? klidne ti ukazu foto meho otevreneho PC a ukazal by jsi mi to ?? dik moc
Prach? No jestli nečistíš pravidelně, tak imho všude :lol: Nahoď foto a uvidíme.
Dov_Monkey
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Hehe :-D ....ty vole tak jsem vyčistil větráček od grafiky a nestačil jsem se divit :))......ten větráček se snad už ani nemohl točit, jak tam toho bylo :))) :lol: jdu vyzkouset, jestli mi to pomohlo :wink:

EDIT

Tak udělalo mi to zase, ale tedka až po 20 min :roll: ......zitra přijde na řadu chladič procáku :P

//edit Thellwin - sloučen dvojpost
wolf00
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wolf00 »

na 250w fortonu tahat tvoji sestavu je hazard s pc .... sice je to znacka ale schoret muze i tak,poridil bych si neco silnejsiho[zdroj] a podle ty vypadky prestanou ....
mb Hp 8265 B350 Sunflower a--6 8570 apu, 16 gb ram,128gb system,1tb data
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Upraven název threadu ... jak už bylo napsáno, ten zdroj nic moc, až zkontroluješ ten chladič na CPU tak dej vědět.
Goldnoob team proud member!
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“