Instalace Win XP sp2 na 300Gb SATA disk
Moderátor: Loki5567
- BenesO
- Nováček

Instalace Win XP sp2 na 300Gb SATA disk
Ahoj všichni, mam problém s instalací systému Windows XP professional s aktualizací sp2, instalace se spustí, naformátuje se disk a nakopírují se na něj potřebná data k instalaci, po restartu vyskočí chybová hláška, že je problém s hardwarem. Nemáte zkušenosti s instalací Windows na takto velký disk???
Díky za pomoc.
Díky za pomoc.
- Mike.Ace
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
A co treba napsat, co mas za PC? Desku, procak a tak 
Naposledy upravil(a) Mike.Ace dne pát 19. kvě 2006, 10:02, celkem upraveno 1 x.
Intel Core i7 930 @ standard frequency /// ASUS P6X58D Premium /// OCZ Platinum 3*2 GB DD3 RAM Triple Channel + KINGSTON HyperX Savage 3*4GB DDR3 RAM Triple Channel /// Sapphire Radeon 5850 1GB RAM /// SATA III Western Digital Black 1TB 64 MB Cache /// SATA II Western Digital Black 640GB 32MB Cache /// OCZ 600W Power Supply /// Samsung SyncMaster 2232BW /// Windows 10 Home 64bit ///
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- BenesO
- Nováček

- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- piston
- Nováček

-
- B@dm@n
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Hele ale já mám taky desku A8N32 SLI Deluxe a dal sem tam i drivery na SATA z CD atd. a po nakopirovani dat mi to hodi hlasku chyba pri nacitani operacniho systemu. Nevite co s tim?ctrl_j píše:Integruj si je na instalacni CD pomoci nLitepiston píše:mam presne ten isty problem a chcel by som sa opytat ze ci tam nejako idu dat tie ovladace ked nemam FDD