Problém s WD JB 160

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Problém s WD JB 160

Příspěvek od F1l1p »

Mám tento disk: http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php?ak ... &zbo=22179 , mám ho jako druhý (hlavní mám seagate - 80GB). Ten WD jsem si koupil asi tak před 6 měsíci a teď se mi stalo, že se mi komp sekl a jediná možnost, jak ho zase rozjet byla odpojit disk WD JB 160. Půl roku mi to fungovalo v pohodě a teď najednou, když ho zapojím a zapnu komp, tak mi na monitoru najede jen obrázek "Biostar" a pak se to kompletně sekne. Pokud ten disk odpojím, tak je všechno ok. Nevíte někdo co s tím?
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

Můžeš zkusit jedině přeházet kabely, jak datový, tak hlavně napájecí v tom disku, to bývá celkem častá závada. Jinak jedině reklamace když je teprve půl roku starej.
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

Jo, to jsem hned zkoušel...ale nic nepomohlo. Spíš mi vadí ty ztracené data.
tovyx
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tovyx »

hmm, a nemůže to být překročením 137GB dat? (viz FAQ)
-Pokud nemáš Win XP se service packem 2, nebo Win 2000 s upravenymi registry... tak jako se to stalo mně http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... sc&start=0
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

No, nevím. Ale já se nedostanu ani do biosu, vůbec nikam, abych s tím mohl udělat něco jiného, než zkusit vyměnit IDE kabel, nebo napájení...Jdu s tím na reklamačku a uvidím, co mi řeknou...Ale předtím jsem ho měl plný už několikrát - někdy mi tam zbývalo kolem 1 GB.
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“