X 800 GTO fps ... ?
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- ondra-banov
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
X 800 GTO fps ... ?
Ahoj lidi mám tuhle sestavu
Ati readeon x800 GTO tektlou na 500x550, 512DDR, athlon venice 3200+,... a zajímalo by mě čím si mám zvýšit FPS ?? Zvýší se fps tím že dokoupím rámka ?
A jeste by me zajímalo ze kdyz mám athlon 3200+ a kamoš pentium 3.2 tak co je lepší ...? Má cenu si kupovat athlon na hraní náročných her když má tak malý takt vetsinou to 2,8 Mhz ??...
Hrozdě díky za rady
Ati readeon x800 GTO tektlou na 500x550, 512DDR, athlon venice 3200+,... a zajímalo by mě čím si mám zvýšit FPS ?? Zvýší se fps tím že dokoupím rámka ?
A jeste by me zajímalo ze kdyz mám athlon 3200+ a kamoš pentium 3.2 tak co je lepší ...? Má cenu si kupovat athlon na hraní náročných her když má tak malý takt vetsinou to 2,8 Mhz ??...
Hrozdě díky za rady
- MireC22
- Začátečník

-
Ramkou sa ti odstrani lag, urcite si ju kup dnes je na hry 1GB minimum.
Athlon je lepsi hlavne ak zvysis FSB(HT) a ubdes to mat synchrnne s ramkami teda 250 Mhz. 2.8 Ghz Athlon so zvysenym HT je asi tak vykonny ako dake 4+Ghz Pentium IV, jednoducho Athlon architektura je efektivnejsia a za takt vie zrealizovat viac vypoctov a co sa tyka FPU tak tam ma prevahu i bez optimalizovaneho Softwaru.
Athlon je lepsi hlavne ak zvysis FSB(HT) a ubdes to mat synchrnne s ramkami teda 250 Mhz. 2.8 Ghz Athlon so zvysenym HT je asi tak vykonny ako dake 4+Ghz Pentium IV, jednoducho Athlon architektura je efektivnejsia a za takt vie zrealizovat viac vypoctov a co sa tyka FPU tak tam ma prevahu i bez optimalizovaneho Softwaru.
Naposledy upravil(a) MireC22 dne sob 20. kvě 2006, 15:35, celkem upraveno 1 x.
IC2Q6600@3+Ghz ,TT BIG Typhoon,Gigabyte GA-P31-DS3L , 2x2GB DDR2-800 Adata ; Palit ATI 4850 (default), Purepower 460W; LCD 20" - Samsung 2032bw; Audigy 4
- ondra-banov
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
A ten procák neni na moderní hry slabý ??
Jsem se dival na pentaku bylo zatizeni procesoru při hraní ghost recon advancet něco 58% a na athlonu 3200+ 100% sem myslel ze to rozmlátím
Já jsem sel do biosu a zvetsil jsem to na 225 Mhz a uz mi to nenajelo ... nic jinšího jsem neměnil ramky a nic jen takt pc
Jsem se dival na pentaku bylo zatizeni procesoru při hraní ghost recon advancet něco 58% a na athlonu 3200+ 100% sem myslel ze to rozmlátím
Já jsem sel do biosu a zvetsil jsem to na 225 Mhz a uz mi to nenajelo ... nic jinšího jsem neměnil ramky a nic jen takt pc
Naposledy upravil(a) ondra-banov dne sob 20. kvě 2006, 15:38, celkem upraveno 1 x.
- MireC22
- Začátečník

-
pozri si daky benchmarky kde priamo porovnavaju AMD s Intelom, uvidis ze v niektorych testoch je rozdiel i 20 Fps. 3200+ je supre procak a takmer kazdy das na 2.4 Ghz co je uz fakt slusne zelezo.
IC2Q6600@3+Ghz ,TT BIG Typhoon,Gigabyte GA-P31-DS3L , 2x2GB DDR2-800 Adata ; Palit ATI 4850 (default), Purepower 460W; LCD 20" - Samsung 2032bw; Audigy 4
- ondra-banov
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Já jsem sel do biosu a zvetsil jsem to na 225 Mhz a uz mi to nenajelo ... nic jinšího jsem neměnil ramky a nic jen takt pcMireC22 píše:pozri si daky benchmarky kde priamo porovnavaju AMD s Intelom, uvidis ze v niektorych testoch je rozdiel i 20 Fps. 3200+ je supre procak a takmer kazdy das na 2.4 Ghz co je uz fakt slusne zelezo.
Nedal by jsi me please ICQ ze bych si ten 3200 skusil vyladit ...
- MireC22
- Začátečník

-
- [CZ]mike
- Mírně pokročilý

-
Prave kvuli lidem jako si ty zavedlo AMD rating svych CPU. Takze 3200+ znamena vykon P4 3,2Ghz. Je to verejne tajemstvi
Zvysit FPS muzes jednoduse. Snizis detaily/rozliseni... to te nikdy nenapadlo?
thread ,ktery je oznacen jako dulezity a obsahuje vse co potrebujes o pretaktovani je zde: http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=6250 ,samozrejme si ho necetl...
Zvysit FPS muzes jednoduse. Snizis detaily/rozliseni... to te nikdy nenapadlo?
thread ,ktery je oznacen jako dulezity a obsahuje vse co potrebujes o pretaktovani je zde: http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=6250 ,samozrejme si ho necetl...
- Thellwin
- Administrátor

- [CZ]mike
- Mírně pokročilý

-
- Thellwin
- Administrátor

Já tě tady nijak nehoním, nemusíš se hned rozčilovat. Akorát jsi to napsal tak, že neznalá osoba si může pomyslet že ty dvě CPU si jsou co se týče výkonu vždycky naprosto rovné[CZ]mike píše:dobra tedy, priblizne odpovida... co me honis za kazde nepresne slovojen sem mu to chtel vysvetlit
Goldnoob team proud member!